2777
2789
عنوان

گارسونی یا رفتن به دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست

چه بخواییم قبول کنیم چه نه، درس خوندن مهمه

حتی اگه به کار کردن منجر نشه

واقعاً این روزا یه جوون دهه هشتادی دیپلمه باشه خیلی زشته

حداقل حداقل لیسانس باید گرفت اونم حداااااقللللل

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستِ من باریستا بود یه تایمی و می‌گفت محیط سالمی نبوده برای کار کردن

خواهرتون رو متقاعد کنید درسش رو بخونه چون احتمال نود درصد پشیمون میشه در آینده

اگر هم درس رو دوست نداشت ادامه بده بهش بگید حداقل یه مهارتِ خوب یاد بگیره که در آینده بیزینسِ خودش رو داشته باشه.

دوستِ من باریستا بود یه تایمی و می‌گفت محیط سالمی نبوده برای کار کردنخواهرتون رو متقاعد کنید درسش رو ...

مهارت چی؟

خودش الان تو یه مکان گردشگری (هم رستوران هم جای خواب) کارمیکنه بیرون از اشپزخونه

بنظرت میتونه اونجا مهارتی یادبگیره؟

مهارت چی؟خودش الان تو یه مکان گردشگری (هم رستوران هم جای خواب) کارمیکنه بیرون از اشپزخونهبنظرت میتون ...

آره می‌تونه

تازه به نظرم همون آشپزی هم خیلی خوبه که مرتبط با رستورانه

دوستِ من علاقه داشت به آشپزی بعد دو سال پیش شروع کرد کلاس آشپزی رفتن و غذاهای مختلف درست کردن، همین چند ماه پیش یه آشپزخونه نقلی واسه خودش زد و به اندازه خودشم داره پول درمیاره

حتی به جز اینا تو لاین های آرایشگری هم می‌تونه اگه علاقه داره بره یاد بگیره..

حرفه ی چطوری؟الان که تو‌یه مکان گردشگری کارمیکنه مسئول بیرون اشپزخونه س بنظرت چه حرفه ای اونجا یادبگ ...

اگه 

شده با گوشی آموزش خیاطی یا یه شاخه از آرایشگری یا موسیقی هرچی یه حرفه رو یاد بگیره

آره می‌تونهتازه به نظرم همون آشپزی هم خیلی خوبه که مرتبط با رستورانهدوستِ من علاقه داشت به آشپزی بعد ...

نه خواهرم تو قسمت اشپزخونه کارنمیکنه بیرون از اشپزخونه گارسونه دوستت چکاری میکرد تو رستوران که بعدش اشپز خونه خودشو زد؟

بعد الان کارش چطوریه اشپزی میکنه برا مردم؟

نه خواهرم تو قسمت اشپزخونه کارنمیکنه بیرون از اشپزخونه گارسونه دوستت چکاری میکرد تو رستوران که بعدش ...

یکی از فامیلاشون کافه رستوران داشت،این کمک آشپز بود البته تفریحی می‌رفت اونجا در کنارِ درسش بعدش علاقه مند شد خودش یاد گرفت

الان یه مغازه نقلی باباش واسش اجاره کرده تو یه جای نسبتا خوب بعد این سوپ و آش و  بعضی غذاهای خونگی رو درست می‌کنه هم مردم میان حضوری می‌گیرن می‌خورن همونجا 

هم اسنپُ فعال کرده از طریقِ اسنپ فود بیرون بر می‌فرسته

و خودش خیلی راضیه