خواهرم ۲۱سالشه و فقط یبار کنکور داد و دیگه نداد تو خونه بود هی میگفتم برو درس بخون نمیخوند الانم رفته تو رستوران گارسون شده بنظرتون کارش اشتباهه؟چه عواقبی داره این شغل؟
اخه بهش فکرمیکنم بعدا ازدواج کنه بگه بجای ادامه تحصیل رفتم گارسون شدم بااحترام به همه گارسونا
واقعاً این روزا یه جوون دهه هشتادی دیپلمه باشه خیلی زشته
حداقل حداقل لیسانس باید گرفت اونم حداااااقللللل
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
مهارت چی؟خودش الان تو یه مکان گردشگری (هم رستوران هم جای خواب) کارمیکنه بیرون از اشپزخونهبنظرت میتون ...
آره میتونه
تازه به نظرم همون آشپزی هم خیلی خوبه که مرتبط با رستورانه
دوستِ من علاقه داشت به آشپزی بعد دو سال پیش شروع کرد کلاس آشپزی رفتن و غذاهای مختلف درست کردن، همین چند ماه پیش یه آشپزخونه نقلی واسه خودش زد و به اندازه خودشم داره پول درمیاره
حتی به جز اینا تو لاین های آرایشگری هم میتونه اگه علاقه داره بره یاد بگیره..
نه خواهرم تو قسمت اشپزخونه کارنمیکنه بیرون از اشپزخونه گارسونه دوستت چکاری میکرد تو رستوران که بعدش ...
یکی از فامیلاشون کافه رستوران داشت،این کمک آشپز بود البته تفریحی میرفت اونجا در کنارِ درسش بعدش علاقه مند شد خودش یاد گرفت
الان یه مغازه نقلی باباش واسش اجاره کرده تو یه جای نسبتا خوب بعد این سوپ و آش و بعضی غذاهای خونگی رو درست میکنه هم مردم میان حضوری میگیرن میخورن همونجا
هم اسنپُ فعال کرده از طریقِ اسنپ فود بیرون بر میفرسته