2777
2789
عنوان

گارسونی یا رفتن به دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست
این یه شغل پاره وقته تا کی میتونه این کار رو ادامه بده یرای بعدش برنامه ای نداره؟

نه میگه بعدا یاد میگیرم صندوق دار شم

ولی خب بنظرت تفاوتی هست بین گارسون و‌صندوق دار برای ی شغل دائمی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب منم همینو میگم زمانخ دیپلمه موندن نیس ادم باید ادامه تحصیل بده حالا چه کارپیداشه با مدرکش چه پیدا ...

برای لیسانس هیچوقت دیر نیست من میشناسم کسایی رو که متاهلن حتی بچه هم دارن میان دانشگاه لیسانس خدایی دیگه چیزی نیست

بالاخره اون کارمند هم حقوقش هر چی باشه بهتره هم شغل ثابته بیمه داره بازنشستگی داره جایگاه اجتماعی با ...

میشناسم یکی معلمه تو اسنپ هم کار می‌کنه اوضاع خرابه درجریانین که

امیدوارم ولی میگه کم کم یادمیگیرم صندوق دارشم /:

برای دانشگاهش هیچ سخت گیری نکنین من خودم پیام‌نور درس میخونم خدا شاهده درسارو مو به مو بلدم خودم میخونم اصلا احتیاجی به تدریس استاد ندارم هرچند گاهی تدریس میکنن ولی خب اگه میخاد هم سواد داشته باشه هم کار بره آزاد یا پیام نور غیرانتفاعی 

حتما که نباید دولتی باشه دولتی فقط مدرکش میدرخشه مهم سطح سواده