2777
2789
عنوان

گارسونی یا رفتن به دانشگاه

362 بازدید | 39 پست

خواهرم ۲۱سالشه و فقط یبار کنکور داد و دیگه نداد تو خونه بود هی میگفتم برو درس بخون نمیخوند الانم رفته تو رستوران گارسون شده بنظرتون کارش اشتباهه؟چه عواقبی داره این شغل؟

اخه بهش فکرمیکنم بعدا ازدواج کنه بگه بجای ادامه تحصیل رفتم گارسون شدم بااحترام به همه گارسونا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه به درس علاقه نداشته باشه درس نمیخونه موفق نمیشه

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
والا من دانشجو ام تو رستوران هم کار میکنم البته دانشگاه دولتی نیستم

من مخالف این شغل نیستم ولی اخه بجای ادامه تحصیل بره گارسون شه 

یا یکی که دانشگاهه و گارسون؟

فرقی نیس بین این دوادم؟

من مخالف این شغل نیستم ولی اخه بجای ادامه تحصیل بره گارسون شه یا یکی که دانشگاهه و گارسون؟فرقی نیس ب ...

ببین از درس چیزی عاید نمیشه مخصوصا تو این زمانه حقوق کارمندی کفاف زندگی نمی‌ده الان اگه من ادامه تحصیل میدم صرفا بخاطر سطح سواد خودمه توی جامعه چون زمونه دیپلم دیگه نمونده ولی امیدی به شغلش ندارم بخاطر همین در کنارش یه شغل آزاد دارم 

ببین از درس چیزی عاید نمیشه مخصوصا تو این زمانه حقوق کارمندی کفاف زندگی نمی‌ده الان اگه من ادامه تحص ...

خب منم همینو میگم زمانخ دیپلمه موندن نیس ادم باید ادامه تحصیل بده حالا چه کارپیداشه با مدرکش چه پیدانشه

بعدا مادرشه نمیگه چرا درسو‌ول کردی گارسون شی؟ ی وجهه بدی داره نمیدونم فقط من اینجوری فکرمیکنم یا‌واقعا همینه

ببین از درس چیزی عاید نمیشه مخصوصا تو این زمانه حقوق کارمندی کفاف زندگی نمی‌ده الان اگه من ادامه تحص ...

بالاخره اون کارمند هم حقوقش هر چی باشه بهتره هم شغل ثابته بیمه داره بازنشستگی داره جایگاه اجتماعی بالاتری داره همه وی که اون درآمده  نیست