2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید خیانت

152 بازدید | 13 پست

من قبلا عضو بودم اینجا با خط دیگه ای که تاپیک ترکید دیگه عضو نشدم تا الان که مجبور شدم بزنم 

سه سال پبش شوهرم فهمیدم بهم خیانت کرده و ازش جدا شدم و اونم ازدواج کرد ولی پارسال ازش جدا شد اینم بگم بچه نداره نه از من نه از اون خلاصه چند روز پیش گفت میخواد ببینه منو و با هم حرف بزنه درمورد خاستگاری منم قبول نکردم و نرفتم حالا موندم تو فکر زنگ بزنم قبول کنم یا نه؟ 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

یعنی مجدد باهم ازدواج کنید!؟

آدم خیانتکار هیچ وقت درست نمیشه…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل ندارید‌راحتید‌بخدا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شاید شده شما از کجا میدونید؟

اصلا خودت چجوری میتونی با آدمی ک ی بار خیانت کرد 

و حدا شدین راحت رفته زن گرفته و جدا شده 

دوباره اومده سراغ شما اعتماد کنی و کنار بیایی 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

اصلا خودت چجوری میتونی با آدمی ک ی بار خیانت کرد و حدا شدین راحت رفته زن گرفته و جدا شده دوباره اومد ...

اخه شنیدم دیگه هیچ کی رو نداره همه ولش کردن دلم براش میسوزه خب 

God, please give me great wealth so that I can befortunate

چرا با دلیل بگو

دلیل جی

مسی که ن به شما رحم کرد نه زن بعدی 

یعنی بیمار

و اگه فردی  اسن شخص و‌باز بپذیر خود اون شخصم بیمار صد در صد

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بره به جهنممممممممم  اینو‌یاد‌ بگیر

روزی ده بار بگ‌و

اخه شنیدم دیگه هیچ کی رو نداره همه ولش کردن دلم براش میسوزه خب

همین از رو بیکسی اومده سراغت 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙