2777
2789
عنوان

دانشجو ها🥺

174 بازدید | 33 پست

چقدر طول کشید تا به شرایط خوابگاه و زندگی عادت کردین؟

واقعا دارم اذیت میشم اوایل خیلی سخت بود بخاطر دوری ولی الان شرایط خوابگاه داره دیوونه ام میکنه

کثیفی سر و صدا اتاقای دیگه

هم اتاقی هامم یه سری رفتار های ریزشون اذیتم میکنه

از یه طرف دلتنگی و فشار درسا داره پدرمو در میاره

بعضی وقتا میگم کاش شهریه شهر خودم قبول میشدم در عوض ارامش داشتم

.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یکی از فوبیا های منه 🥲

من سال بعد میرم دانشگاه خودمم وسواس دارم همه چی دور و برم باید مرتب باشه از یه طرف هم به شدددتتت درونگرام از جمع متنفرم شهر خودمونم خیلی کوچیکه و دانشگاهای جالبی نداره هعیییی

درسته سخته،ولی بیخیال باش،تنها راه کنار اومدن با چیزی بیخیال بودنه،سعی کن از همین روزات هم لذت ببری

واقعا نمیتونم

خیلی دخالت میکنن هم اتاقیام تو کارام من تاحالا هیچ کس تو زندگیم تو کارم دخالت نکرده بعد من اینا رو کلا ۲ ماهه میشناسم میان میگن فلان کارو بکن بسار کارو بکن اعصابم خورد میشه

واقعا زده به سرم انتقالی بگیرم به شهریه پرداز

.

واقعا نمیتونمخیلی دخالت میکنن هم اتاقیام تو کارام من تاحالا هیچ کس تو زندگیم تو کارم دخالت نکرده بعد ...

توجه نکن بهشون،باهاشون نه خیلی سرد باش ن خیلی صمیمی

راستش را بخواهی،برای تمام احتمالات زندگی خسته‌ام..

چه فرقی میکنه

آخ شهرایی بزرگ اگه خونه اجاره کنی کسی باهات کاری نداره اما اگه شهر کوچک باشه اذیت میشی یا رفیق صمیمی نداری با اون خونه بگیر دو نفره زندگی کنید یا انتقالی بگیر شهر خودتون نمی تونی

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤