2777
2789

ما هرکدوم از یه شهر متفاوت یه جا قرار گذاشتیم، و چون جای جنگلی میریم من میخواستم به عنوان صبحونه یه چیزی ببرم برا خودمون.

اونم گفت برا ناهار خودمون وسیله بگیریم ساندویچ درست کنیم.

حالا بنظرتون همین کارو کنیم یا نه؟

اگه یه غذایی مثل استرامبولی ببرم برا ناهار خراب میشه تا اون موقع؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیشه عزیزمخوش بگذرهلباس گرم و پتو و چترم ببریدسرده

قربونت برم

پس همونو بگم من برا ناهار میارم؟ همش استرس اینو دارم که کم نباشه یا بد نباشه و فلان😂🥺

یه ساندویچ سردم خوبه ببریالویهسالاد ماکارونی

میخواستم برا صبحونه الویه ببرم و بعد با خودم گفتم صبحونه رو چندتا لقمه نون پنیر اینا درست کنم ببرم با استرامبولی برا ناهار

کدوم بهتره؟

قربونت برمپس همونو بگم من برا ناهار میارم؟ همش استرس اینو دارم که کم نباشه یا بد نباشه و فلان😂🥺

نه عزیزمم اوکیهه🥰

تو ی تراول ماگ یا فلاسکی چیزی ام

یه نوشیدنی گرم ببرین

صبح میشه این شب :)

میخواستم برا صبحونه الویه ببرم و بعد با خودم گفتم صبحونه رو چندتا لقمه نون پنیر اینا درست کنم ببرم ب ...

جفتشون خوبن

هر کدوم را میلت میکشه ببر

ما یک شانس برای زندگی داشتیم و شدیم زنی در خاورمیانه...سعادتمندانه نبود؛ اما جسورانه بود...