ولی پرادو ب عنوان مهمون سوار شدم پرادو مدل جدیدش واااییی چ مااااشینی بود خیلی غبطع خوردم ب خواهرم خیلی خوشبخته از هممممه نظر حتی از نظر مسافرتای خارجه هتلای ۵ ستاره لوکس خارجی🙄🤧
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ن پرادو مدل نیو سوار نشدی پ؟؟؟؟؟🙄🙄🤧🤧🤧 تمام اتوماتیک ک فقط با دکمه همه کاراش انجام میشه حتی دنده ...
هیچ ماشینی نیس که تو ایران سوار نشده باشم پرادو 6 سیلندر افرود منظورته اونم سوار شدم اره زیر پاش عالیه 18 تا اپشن داره ولی رنج قیمتیش خیلی بالاتر از سانتافه و اسپورتیچ هس سانتافه و اسپورتیچ بین 3 تا 4 هس پرادو افرود 13 هس
خدایی هر ماشینی میخرین فقط کوییک و ساینا و تیبا نخرین خیلی ضایع هس
دقیییقققااااا🤌🤣🤣🤣
بزار یک چیزی بگم بخندی خانواده شوهر سابق من اونایی بودن ک ب عمد خودشونو جلو ماشین پولدارا شاسی میندازن و مطمئن هستند پولدارن و پول خوردشون ک میدونن و مطمئن هستن نمیمیرند ک مثلا فقط دست و پاشون بشکنه و دیه درست درمون بگیرن و یک تکونی ب خونشون و وسایل خونه و ماشین صفر کیلو متر همین اسمایی ک گفتی رو بگیرن🤌🤧🤣🤣🤣🤣 و یا اگ موفق نمیشدن خودشون مثلا یک شوهر خواهرشوهرم با تبر پراید کهنشو یکجا داغون میکرد و میرفت بیمه و یک پول گنده دستشو میگرفت ک حداقل ماشینشو نو کنه 🤌🙄😵💫😵💫😵💫😵💫 یا دعوای سوری راه مینداختن برادرشوهر و شوهر خواهر و با قمه صورتشو میشکست و پاشو .....بعد پول دیه رو پنجاه پنجاه برمیداشتند 🤌🙄😵💫😵💫😵💫😵💫😵💫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤧🤧
خیلی خیلی لاشی و کثیف بودن میگم ک یک برادرشوهرم هرماه یک دندونشو نصفه نیمه با دعوای سوری یا جلو ماشین پولدارا انداختن ک چون دیه زیبایی دندون خیلی گرون بود دیگ از همه دیه ها بالاتره دیگ ب جایی رسید دندوناش تموم شد و کامل یک دست دندون مصنوعی تو سن ۲۲ گذاشت🤌😵💫😵💫😵💫😵💫🤧🤣🤣🤣🤣🤣
واااااییییی یادم اومد کاراشونو چقدر دارم میخندم😵💫🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای اسی دستت درد نکنه بابت تایپیکت چون یادآوری شد هم خندیدم هم خدارو شکر نجات پیدا کردم از دست اونا🤌🤧
خیلی خیلی لاشی و کثیف بودن میگم ک یک برادرشوهرم هرماه یک دندونشو نصفه نیمه با دعوای سوری یا جلو ماش ...
پزشک قانونی هم انقد اسکول نیس هی بزنی دندوناتو خراب کنی بری دیه بگیری یکی از رفیقام با یکی جری بود خودزنی کرد انداخت گردن طرفش پاسگاه و دادگاه هم کلی رشوه داد پزشک قانونی که رفتیم تایید نشد نوشته بود زخم کمر بر اثر جسم برنده مشهود هس ولی قابل تایید نیس مگر اینکه مقام قضایی خلاف انرا اثبات کند
پزشک قانونی هم انقد اسکول نیس هی بزنی دندوناتو خراب کنی بری دیه بگیری یکی از رفیقام با یکی جری بود خ ...
خب من چی میگم میگم ک اینی ک دندونشو دیه میگرفت با دوستش دعوا سوری راه مینداخت ولی خب توافق کرده بودن ک دیه ۵۰ ۵۰ اونای دیگ با شوهر خواهرشون توافقی کرده بودن ک دیه ۵۰ ۵۰ ی جوری ک جلو دوربین دعوا بشه یا تصادف بشه کاربلد بودن خیلیم کاربلد حرفه ای در حد تیم ملی مثلا شوهر خواهرشورم دست و پاش گچ کرفته شده بود اینی ک شما میگی فرق داره فقط در حد بریدن و خراش و خط و خطوط بوده همین و سطحی بوده
پزشک قانونی هم انقد اسکول نیس هی بزنی دندوناتو خراب کنی بری دیه بگیری یکی از رفیقام با یکی جری بود خ ...
خودزنی کجا ؟؟؟؟؟؟؟اینی ک یکی واقعا ب صورت مثلا جدی بزنه و گچ گرفته بشه کجا؟؟؟؟ یا واقعا محکم با قمه بزنن ک یک گوشه سرت ک بدجور بخیه بزنن ک کاملا معلومه یکی دیگ زده؟؟؟؟؟خودزنی واقعا فرق داره