اره لاشین ب شدت بی رحم کسی ک ب خودش رحم نمیکنه ب دیگران ک هرگز شوهر من خیلی ازین کارای بدتر کرده بود اون ب صورت خیلی وحشتناکی مرد ولی نمیدونم چرا ب اینا دیه انقدر خوب اومده ؟؟؟؟هیچ بلایی سرشون نمیاد.....میگن دیه اومد نیومد داره راسته مثلا ب شوهرم نیومد ولی ب اعضای خانوادش اومده یک نوشابه ام روش میخورن🤌😵💫 من یکی خیلی ب شوهرم گفتم ازینکارا نکن این پولا خوردن نداره گوش نکرد بی رحمانه بلاهایی سر دیگران آورده بود بی رحمانه حتی جون گرفته بود
خیلی بهش گفتم درست نشد
و با اینک اینو راضی نیستم بگم چون من واقعا برا هیچکی مرگ سخت رو نمیخوام الان حالم بد شد دارم ازش میگم چون سخت جون دادنشو در بدترین زمان حتی تشنه و گشنه حتی نتونست اشهدشو بگه الان امشب شب جمعست حتما براش فاتحه و صلوات میفرستم ک خدا هم از گناهاش بگذره و ببخشدش هم حال و جاش تو اون دنیا خوب باشه .... دیدم همیشه جلو چشام ولی نمیدونم چرا ب خانوادش خلاف اومد براشون خیلی اومد داره .....ب شوهرم میگفتم میگفت از جیب طرف ک نمیگیریم دیه رو بیمه میده از جیب دولته
خلاصه اینو میگم شاید کسی اگ مشابه انجام میده دیگ نکنه خلاف اومد و نیومد داره هرنوع خلافی مخصوصا بالاترین و بدترین.....امیدوارم هرجای اعضای بدن طرف رو ک با چاقو بریده و طرف عذاب کشیده و مرده طرف شوهرم رو ببخشه ....امیدوارم هر شکنجه بدی ک ب مذکر و مونث داده خدا ببخشه اونم شوهرمو ببخشه امیدوارم جون کسی رو بی رحمانه ریخته و پایمال کرد طرف ببخشه شوهرمو و خداهم ببخشه و امیدوارم هر گناه بزرگ و کوچیکی کرده خدا ببخشه امیدوارم جای شوهرم و حالش خوب باشه.....گاهی از عذاب ها و شکنجه هایی ک ب دیگران داده رو میگفت ازش میترسیدم رو اونا حلالش کرده باشن بخشیده باشن خدا هم ببخشه 🙏🤲