2777
2789
خب من چی میگم میگم ک اینی ک دندونشو دیه می‌گرفت با دوستش دعوا سوری راه مینداخت ولی خب توافق کرده بود ...

اوکی 

میشه همچین کاری کرد و دیه گرفت ولی خیلی باید لاشی باشی و پی همه چی به خودت بمالی 

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اونام همین هدف و دارن دیگ ک از بیمه بگیرن و چون با برنامه هس و نقشه کشیده شده و قراره طرف رو رضای ...

تو این موندم چجوری با این لاشیا زندگی میکردی 

اوکی میشه همچین کاری کرد و دیه گرفت ولی خیلی باید لاشی باشی و پی همه چی به خودت بمالی

اره لاشین ب شدت بی رحم کسی ک ب خودش رحم نمیکنه ب دیگران ک هرگز شوهر من خیلی ازین کارای بدتر کرده بود اون ب صورت خیلی وحشتناکی مرد ولی نمیدونم چرا ب اینا دیه انقدر خوب اومده ؟؟؟؟هیچ بلایی سرشون نمیاد.....میگن دیه اومد نیومد داره راسته مثلا ب شوهرم نیومد ولی ب اعضای خانوادش اومده یک نوشابه ام روش میخورن🤌😵‍💫 من یکی خیلی ب شوهرم گفتم ازینکارا نکن این پولا خوردن نداره گوش نکرد بی رحمانه بلاهایی سر دیگران آورده بود بی رحمانه حتی جون گرفته بود  

خیلی بهش گفتم درست نشد 

و با اینک اینو راضی نیستم بگم چون من واقعا برا هیچکی مرگ سخت رو نمیخوام الان حالم بد شد دارم ازش میگم چون سخت جون دادنشو در بدترین زمان حتی تشنه و گشنه حتی نتونست اشهدشو بگه الان امشب شب جمعست حتما براش فاتحه و صلوات میفرستم ک خدا هم از گناهاش بگذره و ببخشدش هم حال و جاش تو اون دنیا خوب باشه .... دیدم همیشه جلو چشام ولی نمیدونم چرا ب خانوادش خلاف اومد براشون خیلی اومد داره .....ب شوهرم میگفتم میگفت از جیب طرف ک نمی‌گیریم دیه رو بیمه میده از جیب دولته

خلاصه اینو میگم شاید کسی اگ مشابه انجام میده دیگ نکنه خلاف اومد و نیومد داره هرنوع خلافی مخصوصا بالاترین و بدترین.....امیدوارم هرجای اعضای بدن طرف رو ک با چاقو بریده و طرف عذاب کشیده و مرده  طرف شوهرم رو ببخشه ....امیدوارم هر شکنجه بدی ک ب مذکر و مونث داده خدا ببخشه اونم شوهرمو ببخشه امیدوارم جون کسی رو بی رحمانه ریخته و پایمال کرد طرف ببخشه شوهرمو و خداهم ببخشه و امیدوارم هر گناه بزرگ و کوچیکی کرده خدا ببخشه امیدوارم جای شوهرم و حالش خوب باشه.....گاهی از عذاب ها و شکنجه هایی ک ب دیگران داده رو میگفت ازش میترسیدم رو  اونا حلالش کرده باشن بخشیده باشن خدا هم ببخشه 🙏🤲

.

تو این موندم چجوری با این لاشیا زندگی میکردی

میدونه چقدر اذیت شدم چقدر منو آزارم دادن مخصوصا غریب و ضعیف گیرم آورده بودن طلاق میخواستم بیچارم میکردن ک دیگ برا اولین بار و آخرین بارم باشه اسم طلاق رو ب زبون نیارم یبار خواستم فرار کنم نمیدونم چجوری پیدام کردن تو اتوبوس بودم

.

اره لاشین ب شدت بی رحم کسی ک ب خودش رحم نمیکنه ب دیگران ک هرگز شوهر من خیلی ازین کارای بدتر کرده بود ...

خانوادشم عاقبتی جز فرزندش ندارن با هر دستی بدی با همون دست میگیری اینا فکر میکنن زرنگن نمیدونن دارن دودمان خودشونو به باد میدن برا ذره ذره ش باید جواب بدی سر خدارو که دیگه نمیتونی کلاه بزاری اون دنیا چنان عواقبی داره بابت کارهایی که میکنیم که شیری که تو بچگی خوردیم از وجودمون خارج میشه از فشار و سختی 

اسپرتژ بهتر از سانتافه سواری میده ، نرم تر و خوش رخ تره

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن