2777
2789

توی تایپک های قبل گفتم راجبش کامل که خواهر شوهرم خونه خریده براش و خودش بیکاره و اینا

خودش بیکاره

وو خواهر وسطی و بزرگه پول اجاره خونشو دادن چون بیکاره خودش

بچه های کوچیکمو گذاشتم پیش مادر و خالم به زحمت رفتم خونشون کمک اونا 

بعد از 4ساعت کار شوهرم داشت زمین رو تی میکشید بهش گفت با کفش کثیف نیا اینور اونم عصبانی شد و به ما و خواهر وسطیش گفت همتون از حسودیتون هست که دستور میدید و ما هم هیچی نگفتیم و الکی من سریع صحنه رو ترک کردم و رفتم پایین و بهونه بچه کوچیکام و اوردم 

اخه یکی نیست بگه بندهه خدااا پول اجارا خونتو همشو خواهرات دادن 

به چیت حسودیم چه به شغلت یا خونت

شما بودید چی میگفتید؟

مامان سه قلو ها

من بودم اصلا نمیرفتم کمک سه تا بچه کوچیک ول کردی رفتی زیر پای برادر شوهر تمیز کنی که حرف بشنوی!!!

خودش چلاقه تمیز کنه؟ خونه که براش گرفتن شما هم براش تمیز کردید اون زحمت میکشه بد و بیراه میگه اخی چقدر انرژی صرف میکنه طفلک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم اصلا نمیرفتم کمک سه تا بچه کوچیک ول کردی رفتی زیر پای برادر شوهر تمیز کنی که حرف بشنوی!!!

واقعا پشیمون شدم

به درخواست شوهرم رفتم وگرنه نمیرفتم

خواهر شوهرام هم گفتن بیا کمک اگر شد منم روم نشد بگم نه

مامان سه قلو ها

واقعا پشیمون شدمبه درخواست شوهرم رفتم وگرنه نمیرفتمخواهر شوهرام هم گفتن بیا کمک اگر شد منم روم نشد ب ...

ما هیچ وقت از کسی که بچه کوچیک داره درخواست کمک نمیکنیم چون خودش نیاز به حمایت داره

خودش چلاقه تمیز کنه؟ خونه که براش گرفتن شما هم براش تمیز کردید اون زحمت میکشه بد و بیراه میگه اخی چق ...

خیلی ازش بدم اومد به خاطر این حرف

میخواستم حرف بزنم گفتم ولش ارزش حرف نداره

اگر خاستی تایپک های قبلیم راجب همین برادر شوهرم یکدونه هست اگر خواستی بخوان ببین چی میکشممم

مامان سه قلو ها

ما هیچ وقت از کسی که بچه کوچیک داره درخواست کمک نمیکنیم چون خودش نیاز به حمایت داره

واقعا..

اینجا آدم چه چیزا که نمیشنوه..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
هیچی نگو شاید عصبی بوده.شما سه قلو داری؟؟سخت نیس برات

به نظر منم عصبی بوده ولی کیم ناراحت شدم

بله سه قلو دارم

خیلی سخته ولی تقریبا عادت کردم ولی واقعا خسته کنندس

مامان سه قلو ها

واه میرید خونه برادر،شوهر رو تمیز میکنید..باورم نمیشه انقد خودتو کوچیک نکن خواهر‌‌

نه تمیز نکردیم

بیشتر نظر دادیم که اینو میتونین اینجا بذارین 

چون از دکور خونه ما خوششون میاد و گفتن نظر بده

فقط یک تی کشیدیم برای تمیز کردن

مامان سه قلو ها