2777
2789

اول بگو چجوری درست میکنی خودت و ادویه دقیقا چی میزنی؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

سیب زمینیت رو زود میریزی له میشه؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمه که راحته. من اگه گوشت گوسفندی داشته باشم که موقع با پیاز تفت دادن لپه هم پاک میکنم میریزم داخلش. ادویه هم ***فقط نمک زردچوبه شنبلیله و فلفل قرمز میزنم.***

بعد که لپه و گوشت باهم پختن. لیمو عمانی با چنگال سوراخ میکنم میندازم داخل خورش  میزارم تا بپزه و نرم شه. 

بعدم اگه عشقم کشید سیب زمینی چیپس میکنم میریزم توش.

برای رنگشم که قشنگ بشه یه قاشق رب گوجه سرخ کن بریز توش 

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

اگرم با مرغ باخام درست کنم لپه رو جدادبا پیاز و ادویه یکم تفت میدم توزودپز، مرغم حدا میپزم بعد قاطی میکنم.

مگه سیب زمینی رو میریزن توش؟😟

اره منم اولا میریختم خورشتم ابش کلا میرفت .ولی دیگه نمیریزم.

اول بگو چجوری درست میکنی خودت و ادویه دقیقا چی میزنی؟

من اول پياز خورد كردم سرخ كردم بعد گوشتا رو ريختم توش تفت دادم .به گوشتا فلفل زدم .لپه ها رو ريختم بعد دارچين پاشيدم .بعد ريختم تو زودپز و رب گوجه ٤ قاشق ريختم بعد درشو بستم .وقتي باز كردم نمك زدم .ولي خيلي خورشتم بي مزه و غليظ بود .توش مزه رب گوجه خام احساس ميشه انگاري😣

لپه رو جدا بپز و لیمو رو هم سوراخ کن بنداز توش بپزه.پیازو سرخ کن گوشتم توش تفت بده مواظب باش پیازت نسوزه و سیاه نشه ادویه رو توش یه تفت کوچولو بده بعد رب هم یه تفت اب بریز بپزه. سیب زمینی رو سرخ کن بعد که گوشت پخت با لپه  قاطی کن اگه دوست داری قیمه لاپلو باشه برنج رو که ابکش کردی لایه ته دیگ رو با نون یا با برنج و ماست و تخم مرغ و زعفرون بنداز بعد یه لایه برنج سفید یه لایه قیمه بعد دم بداز. اگرم جداس که احرش سیب رمینی بذار کنارش. گوجه هم میتونی جدا سرخ کنی بچینی خوب میشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من اول پياز خورد كردم سرخ كردم بعد گوشتا رو ريختم توش تفت دادم .به گوشتا فلفل زدم .لپه ها رو ريختم ب ...

خب. **ربتو اخر کار باید بریزی.** چون اصلا باعث میشه خود گوشت هم نپزه. ادویت زردچوبه و شنیلیله مخصوصا با گوشت گوسفندی حتما بریز.

آها يه چيزي يادم افتاد سيب زميني هم ريختم توش.ولي قبلا كه نريخته بودم باز همينجوري شد .

آخه مادرشوهرمم سيب زميني ميريزه توش ولي خيلي خوشمزه ميشه .من بلد نيستم😩

من اول پياز خورد كردم سرخ كردم بعد گوشتا رو ريختم توش تفت دادم .به گوشتا فلفل زدم .لپه ها رو ريختم ب ...

رب تفت میخواد. لپه رو هم جدابزار وا نره

دارچین هم اصلا نزن. دارچین فقط برا مرغ دارچینی خوبه.