فردا جشن فارغالتحصیلیش یه مهمونی بزرگ تدارک دیده همه براش کادو گرفتن اما من پول ندارم بگیرم ... کاش یه دویست هزاری داشتم براش می گرفتم یه جانمازی چیز به شوهرم گفتم خدا کنه بده خیلی حس بدی دارم نمیدونم چیکار کنم
۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
شما هنوز عقد کرده هستید هنوز خونه پدرتون هستید پس نیاز به کادو نیست اگرم باشه واجب نیس شما که هنوز خونه خودتون نیستین زندگیتون از پدرمادرتون که جدا نشده شماهنوز تو همون خونه زندگی میکنی پس کادوی پدرتون از سمت شماهم هست
خب باشه دختری که عقد منظور مستقل که نشده همچنان با خانوادش زندگی میکنه مثلاً یکی از اقپامسون خانوادگی دعوتشون میکنه برن خونشون مگه ایشون نمیره مگه منتظر میمونه بهش جداگانه زنگ بزنن دعوت کنم !!؟هیر با دعوت خانواده میره پس مستقل نیست هنوز به خانواده وابسته اس