2777
2789
عنوان

کدوم یکی از اینا

42 بازدید | 7 پست

به نظر شما کافی شاپا تقاضای کدوم محصولارو بیشتر دارن؟ کوکی ؟ کیک؟ کاپ کیک ؟ جارکیک؟ 

نمی دونم رو کدومش تمرکز کنم 🥺🥺🥺  و وقت بیشتری  بذارم 

کمکم کنید

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

من میرم کافه معمولا یه اسلایس کیک میخورم

نصف شبی گشنم شد🫠

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من میرم کافه معمولا یه اسلایس کیک میخورمنصف شبی گشنم شد🫠

عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این مدت دارم اموزش می بینم 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😂😂 من موندم رو کدوم تمرکز کنم وای من دیگه حالم از کیک و کوکی به هم میخوره بس که درست کردم این ...

بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

بنظرم کیک طرفدار بیشتری داره😋آدرس کافه تو بفرس بیام واست آبادش کنم🤣

اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون کیک باشه 

عزیزم کافه که ندارم قراره نمونه ببرم برا کافه ها که بخرن امیدوارم که بخرن چون خیلی پول خرج کردم این ماه و ماه پیش برا اموزش دیدن  و نمونه زدن 

اره واقعا درست میگی من الکی این همه وقت هدر دادم و این همه مواد بخاطر کوکی 🤐🤐 باید تمرکزم رو همون ...

آره دقیقا👍🏻

اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم 

آره دقیقا👍🏻اععع عزیییزم🥲ایشالا صاحب یه کافه ی خیلی بزرگ و شیک بشی❤️ایشالا ازت میخرن خوشگلم

مرسی عزیزدلم از محبتت 🥰😍😍

مرسی عزیزدلم از محبتت 🥰😍😍

فداتشم خوشگلم❤️🫂