2777
2789

یکی دو سال پیش یه آشنایی برای ما آش نذری فرستاد.شبش خواهرم خواب دیده بود که مار تو خونه  مون پیدا شده.

چند ماه پیشم خود من خواب دیدم تو خونمون جادو و جنبل هست و از لا ب لای جادوها مار میاد بیرون.بیدار که شدم سر و کله ی همون آشنا چند ساعت بعدش پیدا شد.

این میتونه نشونه دشمنی این خانم با ما باشه?

اره ،منم چندبار خواب مار یا موش دیدم بعد از چندوفت متوجه شدم یه نفر خاص پشت سرم حرف زده یا قصد خواسته دوبه هم زنی کنه 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه دشمن دارید شکی نیست.اما اینکه لزوما این خانوم دشمنتون باشه منتفیه

آخه هر دو بار خوابمون همزمان شد با اومدن اون خانم.و اینکه این خانم خیلی زیاد در مورد دعا و جادو صحبت میکنه.

نمیدونم ولی من به خواب اعتقاد دارم

یکیشو میگم

دوتا مریض داشتیم تو فامیل یکی 45ساله یکی 2ساله

من شبش خواب دیدم دارن دوتا خونه درست میکنن با سنگ یکی از خونه ها بزرگ بود یکی کوچیک

روز بعدش خانم 45ساله از دنیا رفتن و یکی دو هفته بعدم اون بچه 😔

نمیدونم ولی من به خواب اعتقاد دارمیکیشو میگمدوتا مریض داشتیم تو فامیل یکی 45ساله یکی 2سالهمن شبش خوا ...

منم به خواب اعتقاد دارم.و چون این خانم چندین بار شنیدم که در مورد جادو و دعا اطلاعات داره و بلده و این خوابارم دیدم به شدت ازش دل چرکینم.

مار تو خواب یعنی دشمن اما مار سفید معنی فرشته هست مار زرد معنی بیماریاگه تو خواب هر کجا مار دیدی یعن ...

هر بار که دیدیم این خانم پیداش شد.بهش شک دارم خیلی.بعضی وقتا هم عذاب وجدان میگیرم.

بله.کاش هیچوقت پاش به زندگی ما باز نمیشد😔

سعی کنید ارتباط رو کم کنید یا وقتی میاد در رو باز نکنید زنگ زد جواب ندید یا کم محلی کنید تا پاس بریده بشه از خونتون 

اما من در تعجبم طبق گفته شما چطور تونسته تو آش نذری چیزی بریزه؟ واقعا که