2777
2789

سلام بچه ها 

خوبین؟ 

بچم تب داشت پیاز گذاشتم کف پاهاش با جوراب 

امروز اومدم لباس بندازم ماشین حواسم نبود اون جورابا رو هم انداختم 

تموم شد دیدم تو ماشین لباسشویی پررر پیاز😭😭😭

لباسا و ماشین بو پیاز گرفته چیکار کنم 😭😭

خیلی کم تجربم و خام 

نمیدونم چیکار کنم 

ماشین خیلی بو پیاز میده و لباسا 😭

اگه اطلاع داری کمکم کنین لطفا ممنون 🫠🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دور خالی روشنش کن توش همون پودر و نرم کننده بریز بوش میره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

احتمالا لباسشوییت گزینه ی شستن خودش رو داره تو گوگل کلمه هاش ر. ترجمه کن و بزار ردی شستن خودش تا تودشو بشوره ولی مایع کم بریز چون با حرارت خیلی بالا خودشو میشوره

لباسا رو هم بزار افتاب تا بوش بپره بلد دوباره بشور

لباسشویی با واکتس ضدعفونی تاید بریز جا پودری قبلش خوب تمیز کن با دور لاستیک خاش بادستمال آغشته با لیمو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

گریه نداره. پیاز هارو در بیار یه دور لباسشویی رو خالی با مایع خوشبو بشور بعد همون لباس هارو دوباره بریز تو ماشین مایع بریز بشور ...برند نوویتکس و  تست خیلی خوشبو هستن و  بوی بد لباس رو میگیرن 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

لباسها را بیاد بیرون تکان بده دیگر پیازی نماند.

و تمام پیامهای ماشین را خالی کن.

دوباره همان لباس  ها را با مایع نرم کننده فقط که مخصوص اتو و خوشبو شدن لباس بچه هم هست بشور.

فردا بیرون پهن کن.در هوای آزاد.

درب ماشین لباسشویی را باز بگذار

مهربانی باز می‌گردد 🤍

احتمالا لباسشوییت گزینه ی شستن خودش رو داره تو گوگل کلمه هاش ر. ترجمه کن و بزار ردی شستن خودش تا تود ...

همینجوری گذاشتم داخل سبد دلم اصلا نکشید پهن کنم 

خراب میشن اینجوری؟ 🥲🥲

نرم کننده چیمخصوص لباسه؟ خیلی کم تجربم تو این چیزا واقعا نمیدونم مسخره نکنیا 😭🥲

نه چرا مسخره کنم گلم لابد سنت کمه دیگه  آره نرم کننده لباس

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔