2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه از کارای خونه میشه بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما واسه من از عقل حرف نزن .مایع ظرفشویی کف زیاد میکنه پدر ماشین رو در میاره ، مایع و پودر ماشین کف ...

من نگفتم ریکا

تو هنوز نمیفهمی ک ریکا مارک مایع هست

همین الان هم میگم مایع ظرفشویی برا  بوهای اینحور خیلی بهتره مث بو اتیش

خیلی ممنون خدا خیرت بده خیلی ناراحت بودم

حیفت نیست سر این چیزای بی اهمیت خودتو ناراحت کنی 😍☘ 

من یبار اوایل ازدواج لباسشویی روشن کردم و رفتم خونه مامانم اونجا اصرار کردن شب بمون فرداش که برگشتم یادمورفت لباسا رو درارم،  موند تا فرداش که در ماشین رو باز کردم چشمت روز بد نبینه، بوی 💩 گرفته بودن😁🤪 دوباره مایع ریختم و شستم تمیز و عالی و‌خوشبو شدن

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
من نگفتم ریکاتو هنوز نمیفهمی ک ریکا مارک مایع هستهمین الان هم میگم مایع ظرفشویی برا بوهای اینحور خی ...

باشه حالا نفهمیت رو جار نزن جای دیگه هم نگو مایع ظرف میریزی تو لباسشویی بهت می‌خندن 

چثد خوبه ک نفهمیت رو متوجه شدی خداراشکر ک ادب خانوادگیت رو نشون دادی

جواب بی ادبیت رو‌ مثل خودت میرم تا بفهمی اینجا خونه بابات نیست مثل چاله میدونی ها حرف بزنی و کسی چیزی بهت نگه

همینجوری گذاشتم داخل سبد دلم اصلا نکشید پهن کنم خراب میشن اینجوری؟ 🥲🥲

اره خراب میشن یبار بنداز تو افتاب یبار دیگه هم با لباسشویی بشور یبارم لباسشوییت رو خالی روشن کن تا تمیز بشه