2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه از کارای خونه میشه بیاین یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 72 پست
نرم کننده چیمخصوص لباسه؟ خیلی کم تجربم تو این چیزا واقعا نمیدونم مسخره نکنیا 😭🥲

مایع نرم کننده سافتلن طلایی بگیر بریز. بوش عالی و ماندگار 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه خوشبو کننده داری بریز یا مایع ظرفشویی بریزی بار بزار با اب خالی شسته شه بعدس ی استراحت باز ...

لباسها رو پهن نکنم فردا بشورم خراب میشن؟ دلم نمی‌کشه اصلا بهشون 

لباسها رو پهن نکنم فردا بشورم خراب میشن؟ دلم نمی‌کشه اصلا بهشون

لباساراو بتکون پیازهاش بریزهه  پهن کن خشک بشه. با پودر و. مایعی که گفتم بنداز ی دور دیگه بوش میره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

اسی به این کامنت های مایع ظرفشویی و وایتکس و صابون رنده شده و عرق نعنا و چه میدونم این چیزای عجیب توجه نکن اینا لباسشویی رو داغون میکنن .فقط نرم کننده و مایع لباس مخصوص ماشین بخر و استفاده کن مطمئن باش بوش میره

تپل سلطان هستم سوگلی دربار