2777
2789

بچه ها، ریسه رفتن چطوریه؟ خطر داره؟ پسرمن یبار از گریه شدید کبود شد نفسش بند اومد چشماش لوچ شد، دکتر مغزواعصاب کوکات دیدش گفت ریسه رفته ، لوبل داد بهش، حالا ترسیدم میگم‌نکنه اشتباه تشخیص داده، نکنه عوارض داره اصن یهویی توی دلم خالی شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دارو دادی خودش کم کم خوب میشد

خودم مگه دادم؟ دکتر براش تجویز کرد لوبل هز ۱ ساعت نیم سی سی،،، گفتم برای تشجه، ولی خب داد، همینننن میترسونم، البته کلی هم گفت نترس ریسه زفته، هروقت اینطوز شد یخوابونش فوت کن صورتش، ولی دقیییقا بعداز اون گریه اش که چشماش لوچ شد ، گریه های بعدیش هی داره به اون مرحله میرسه، یعنی میگم اگه اونی یکباز اینطور نشده بود  شاید هیج وقت ریسه نمیرفت

تروخدا راست میگی؟ اولین بار چند سالش بود اینطور شد؟ الان سالمه خداروشکر؟ دکتر نبردیش؟ دارو چی؟

اره بخدا همین چند ماه پیش اینطور شد خداروشکر سالمه هیچ دارویی ندادم بجز فولیک اسد و قطره آهن دیگه از سرش پرید

از کم خونی اینجور میشن بدنشون قوت نداره

دقیقاااااا موقعی اینطور شد که هموگلوبینش به شدتتت کم بود و بستری بودیم بیمارستان و بشددددت بچم کم اب بود بدنش و بی زمق، یه دکتررررزه ی احمق اومد معاینه اش کنه زیادی اذیتش کرد این طفل معصوم از گزیه زیسه رفت

پسر من دو سه هفته کولیک داشت گریه های شدیدی میکرد و ریسه میرفت من که نمی دونستم چیه ولی مادر بزرگ همسرم توی صورتش اروم فوت میکرد اونم سریع نفسش برمیگشت و اوکی میشد 

هر چند بعدا شنیدم این کار فوت کردن خطرناک بوده ولی برای ما جواب میداد و به لطف خدا اتفاق بدی نیوفتاد

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دقیقاااااا موقعی اینطور شد که هموگلوبینش به شدتتت کم بود و بستری بودیم بیمارستان و بشددددت بچم کم اب ...

ترو خدا لوبل نده داروی خطرناکیه یه چیز میدونم میگم 

همون آهن و فولیک اسید یه روز در میون و قطزه مولتی ویتامین بده

اره بخدا همین چند ماه پیش اینطور شد خداروشکر سالمه هیچ دارویی ندادم بجز فولیک اسد و قطره آهن دیگه از ...

خداروشکر، ولی پسز من از سرش نپریده، بعداز اون یکبار گریه های بعدیش هی میخواد به اون مرحله برسه، بزززور مدیریتش میکنم بزووور، هی قزبون صدقش میرم هی سعی میکنم سزیع بغلش کنم نازش کنم هزااار تا کار میکنم شدید نشه، ولی گاهی خودش نمیتونه انگار مدیریت کنه یهو نفس حبس میشه