شوهرم میخاد هر چی پس انداز داریم بده زمین بخره جای نسبتا خوب شهر است فقط بنگاه دار بهش گفته بازار زمین فعلا راکد هست و الان 2سال هست قیمت زمین ثابت مونده وزمین نخری ولی با توجه به گرونی دلار میترسه پولمون از اینی که هست بی ارزش بشه بنظرتون زمین بخره خوبه الان پولمون تو بانک 28درصد سود میگیره خیلی سردرگردونیم نمیدونیم چکار کنیم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برید طلا بخرید به جای زمین. و در مرحله بعد ماشین البته ماشین فرسوده میشه اگه بخوابانیش و استهلاک ایجاد می کنه.
با تشکر.
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.
من الان طلا بفروشم برای خرید خونه بهتره یا بعد عید؟ ممکنه بعد عید خونه اونقدر بره بالا که طلا بهش نر ...
بله مکنه ولی در حال حاضر بازار مسکن و ملک و خونه رلکده و فروش منطقی تره تا خرید (البته برای کسانی که چند تا خونه دارند) مگر این که بخواید خونه تون رو با یه خونه دیگه معاوضه کنید مثلا از ویلایی برید به آپارتمان و یا بالعکس.
با تشکر.
به نام خدا. با سلام. «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...» «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.» «تاریخ تولد الکی است.» «کاربری جدیده بنده قدیمیم.» «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.