به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
امضای خودشون پر از ایراد املایی و اخلاقی ست.چقدر خشن ! چطور میخوان نگارش و ویرایش لغات رو حفظ کنند. جوابشو نده. خدا الهی برات بسازه کاملا درکت می کنم.فقط دررتوانم صلوات فرستادن که راهت هموار بشه عزیزم.
به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست
عادت نکن به درخواست کمک از اینو اون یاد بگیر روی پای خودت بمونی من همسن تو بودم کار کردم تا الان حتی دستمو جلوی بابام دراز نکردم دقیقا یادمه واسه گرفتن جواز کسبم منتظر موندم به سن قانونی برسم اونقد کم سن بودم با اینکه پدرم دستش به دهنش میرسید باز عار داشتم بهش بگم تو چطور میای اینجا نیاز به لباستو میگی بچه نیستی بزرگ شدی برو کار کن هستن دخترایی که هزار جور کار آبرومند میکنن