2777
2789
عنوان

نامزدای شمام دستشون هرز میره

815 بازدید | 33 پست

نامزد من هردفعه همو میبینیم دستش هرز میره و هر دفعه من بهش تذکر میدم چون تو مرحله اشنایی ایم خانواده ها در جریانن ولی عقد نیستیم 

شما تا چه حدیو پایه اید با نامزداتون؟ 

نامزداتون حوشونو میدونن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلاس قبل ازدواج هم سالها پیش همینو گفتن اقایون وقتی جواب مثبت میشنون دیگه کار ندارن عقدی نامزدی میخوان تا ته مراحلش رو برن خود شما اگه برات این مسایل مهمه باید مراقب باشی و حد و حدود رو یادآوری کنی و اجازه ندی 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اه به شخصه خیلی بدم میاد ازین  هول بازی پسرها انگار تنها هدف زندگیشون همینه... 

مرحله به مرحله باید صمیمیت و رفتار تغییر کنه و هی پله پله جلو بریم 

یعنی چی تو مرحله اشنایی این کارها اییییششش

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

اگر تو دوره اشنایی باشه و نتیجه اخر هنوز به طور قطع مشخص نباشه تمام نزدیکی ها مطلقا ممنوع

اگر مشخص شده و نامزدید و منتظرید زمان عقدتون برسه ومحرمیت بینتون برقرار شده باشه حالا نزدیکی های جزعی مثل دست دادن نهایت بغل عیبی نداره

حالا اگ بش برسم ک ادبش میکنم نمیزارم تا قبل عقد دست بزنه ولی ما نامزد ب کسی میگیم ک نشون کرده هم باشن 

لطفا برای اینک ب عشقم برسم ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم