2777
2789
عنوان

نامزدای شمام دستشون هرز میره

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 33 پست
این که میگی اسمش نامزد نیستدوس پسرهو هرگونه رابطه با نامحرم حرامه

عزیزم این نامزده چون اومد خواستگاری و خانواده ها در جریانن و با اجازه خانواده ها این اتفاق رخ داده 

لطفا با این حرفا به کسی برچسب نزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو به بالام اشکال داره والا یه نامزدی ک هنوز رسمی نشده چرا باید دسمالیمون کنه

عزیزم این همه با دوست پسراشون تا مرحله اخرم میرن این بنظرم در این خد مشکلی نیست 

خدایا بیا و.بغلم کن
عزیزم این نامزده چون اومد خواستگاری و خانواده ها در جریانن و با اجازه خانواده ها این اتفاق رخ داده ل ...

برچسب نیست

کجای دین گفته رابطه با نامحرم ازاده؟

انقدری ک به خودش اجازه میده به قول شما دستش هرز بره

لطفا این موارد رو توی همچین سایتی ک پر از دختر جونه عادی سازی نکنید

برچسب نیستکجای دین گفته رابطه با نامحرم ازاده؟انقدری ک به خودش اجازه میده به قول شما دستش هرز برهلطف ...

درسته ❤️👍

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

برچسب نیستکجای دین گفته رابطه با نامحرم ازاده؟انقدری ک به خودش اجازه میده به قول شما دستش هرز برهلطف ...

من الان از دین سوال نپرسیدم از شما ک رفتی بالا منبر خانوم! 

کجای تاپیک من راجب محرم نامحرم و دین بوده؟ هرچیزیو به دین ارتباط ندید لطفا

من الان از دین سوال نپرسیدم از شما ک رفتی بالا منبر خانوم! کجای تاپیک من راجب محرم نامحرم و دین بوده ...

همه چیز به دین ربط داره . اصلا در قبال دین که معنا دار میشن

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

همه چیز به دین ربط داره . اصلا در قبال دین که معنا دار میشن

من راجب دین از شما سوال نپرسیدم  امر به معروف و نهی از منکرتونو برای خودتون نگه دارید تشکر 

لطفا تاپیکو ترک کنین و جو تاپیکمو خراب نکنین