2777
2789

یه دختر نیاز ب احترام 

به محبت 

ب عزت نفس داره 

حالا یوقتایی بخاطر دلایل مادی و یا  بخاطر اون محیطی که فرد زندگی می کنه بهش احترامی گذاشته نمیشه 

اون خانوم حس مقبولیت دریافت نمی کنه

و این خییییلی سخته خیلی بده 

اونم یه دختر که نیاز ی طلبیده شدن داره 

نیاز ب توجه

من دقیقا این درد رو تجربه کردم پس محیط لعنتی هم تاثیر داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت خواستگار نداشتم چون رفتار دیگران روم تاثیر داشتبی ارزش باهام رفتار میشد جامعه ما بشدت ظاهر ...

تو این که هممون ظاهربین شدیم شکی نیست ولی باید ببینی علت این خاستگار نداشتنت دقیقا چی بوده؟ به خاطر پدر و مادرت؟

تو این که هممون ظاهربین شدیم شکی نیست ولی باید ببینی علت این خاستگار نداشتنت دقیقا چی بوده؟ به خاطر ...

نه پدر و مادرم مشکلی ندارن

اینکه نداشتن شاید بخاطر این بوده که چندان زیبایی نداشتم

نه پدر و مادرم مشکلی ندارناینکه نداشتن شاید بخاطر این بوده که چندان زیبایی نداشتم

خب ببین چه کارایی میتونی برای بهتر شدنت انجام بدی،مثلا عمل بینی یا ارتودنسی یا حتی ی آرایش ملایم،آرایش توی چهره خیلی موثره

به نظرم خیلی خودت به خودت سخت نگیر قسمتت هرکی باشه بالاخره از راه میرسه همه اونایی که ازدواج کردن خوشگل و همه چی تموم نیستن

خب ببین چه کارایی میتونی برای بهتر شدنت انجام بدی،مثلا عمل بینی یا ارتودنسی یا حتی ی آرایش ملایم،آرا ...

بله همیشه آرایش ملایم دارم مرتبم همیشه ب خودم میرسم

خب ببین چه کارایی میتونی برای بهتر شدنت انجام بدی،مثلا عمل بینی یا ارتودنسی یا حتی ی آرایش ملایم،آرا ...

دقیقا اولا ب خاطر چهرم حرص میخوردم ولی ی چیزایی اطرافم دیدم که فهمیدم واقعا ب قیافه نیست به پیشونیه 😂

.....