2777
2789
عنوان

امتحان شهری رانندگی چطور قبول شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 29 پست

بار اول ده بار ماشینو خاموش کردم 

بار دوم دوبل چن سانت خراب کردم

بار سوم هرچی دوبل و دور زدن و دنده عوض کردن بود درست رفنم قبول شدن

ولی خب من خیلیییی با نامزدم تمرین کردم

فقط اونی که با مربی میری کفایت نمیکنه

وااای من اینقدر رد شدم که خدا میدونه شانس آوردم حامله شدم برگه سونو را نشونش دادم گفتم استرس برای مغز جنین ضرر داره تروخدا قبولم کن دلش به رحم اومد قبولم کرد😁😁😁😁

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیت خوب نیست احتمالا.نباید همیشه بهت بگه.فقط در مواقع ضروری یا اموزش باید بگه

با چهارتا مربی رفتم همشون میگن

یعنی اشتباه از منه ک هنوز درست یاد نگرفتم، همش توضیح میدن ؟

با چهارتا مربی رفتم همشون میگنیعنی اشتباه از منه ک هنوز درست یاد نگرفتم، همش توضیح میدن ؟

شاید استرس داری و نمیتونی خوب پدال هارو کنترل کنی واسه همین میگن

ریلکس باش

توی ذهنت مرور کن کارایی که موقع رانندگی باید انجام بدی.مثلا موقع سوار شدن۶ تا کاره.تنظیم صندلی.تنظیم اینه.خلاص بودن دنده.استارت.کمربند.کلاج و دنده یک

بار اول ده بار ماشینو خاموش کردم بار دوم دوبل چن سانت خراب کردمبار سوم هرچی دوبل و دور زدن و دنده عو ...

منم کلاچ نمیتونم کنترل کنم همش خاموش میکنم

همسرم راضی نمیشه ماشین بده خودم بشینم

خب توام همه موارد درست انجام میدادی ؟هیچ ایرادی نمیگرفت ؟

طبیعی ک اشتباه کنی ولی اینکه همش بخواد بگه این کارو کن اونکارو کن اشتباه 

ایراد اصلا نمی‌گرفت 

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️