2777
2789
عنوان

یادی از عشقای قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 51 پست

من هم عاشق نبودم چون اگه بودم پاش وایمستادم  اما دوست داشتم یکی رو اما شرایطش برا ازدواج مد نظر من نبود بعدش با شوهرم دوست شدم اونو کاتش کردم و هر لحظه هم خدا رو شکر میکنم بابت انتخاب شوهرم با اینکه پسر خوبی بود اما اگه با هاش ازدواج میکردم انقد خوشبخت نمیشدم. ازدواج باید هم عاقلانه هم عاشقانه باشه. شمام اگه شوهرت خوبه خدارو شکر اصلا فکر شو نکن همون بهتر که جدا شدین عزیزم منم کلی خاطره خوب داشتم با اون پسره اصلا بدی نداشت جز یکم شرایطش که جور نمیشد اما ازدواج خیلی مهمه اصلا نمیشه بابتش ریسک کرد من فقط چون ولش کردم از خدا میخوام اونم مثل من خوشبخت شه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
😢😢😢 اسمش میلاد بود.  با گذشت ۸ سال فراموشش نکردم. الان من بچه دومم رو باردارم دادن بچه او ...

عزیرم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اون هنوز ازدواج نکرده. اما هرجا هست همیشه میگم خدا منو ببخشه و بهش خوشبختی بده.

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من از اینکه میبینم زنشو انقدددر خوشبخت کرده احساس غرور به دست میده چون فهمیدم درست شناختمش.البته منم ...

ای جان عزیرم

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

عشقو فقط یه بار میشه تجربه کرد و بس.

اون عشق اگه نافرجام باشه میشه یه زخم کهنه رو قلب آدم که فراموش شدنیم نیست

عشقای بعدی همه سوتفاهمه....

دنیای دخترانه صورتیه من دلم برات تنگ شده.برایـ گوشواره های گل شیپوری برای عروسکام نازنین و مریم☺️برای پیراهن های گلگلی که مادرم با چرخ دستیش برام میدوخت و پولک دوزی میکرد برای رمان های قرمز وموهای بافته برای بوته های گل یاس و عطر خوب پختن رب خونگی تو حیاط مادربزرگم برای همه ی اونروزهای قشنگ که زود گذشت.💋🌺🌈💐🌹

علي

٨-٩ سال پيش 

ديوانه وار همو دوس داشتيم و فقط بخاطر لجبازي با اون به خواستگاري همسرم جواب مثبت دادم

هنوزم نتونستم فراموشش كنم ، البته كه هنوزم خيلي ميبينمش

مجرده و خيلي پير شده

گاهي دلم ب حالش ميسوزه خيلي بهش بدي كردم

ولي از ازدواجم با همسرم كاملا راضيم و خيلي دوسش دارم