2777
2789

کنجکاوی هاتونو بریزید تو این تاپیک

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

سوال واسم پیش نیومده 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال چرا باید نسبت به کسی که نمیشناسیمش برامون کنجکاوی ای پیش بیاد ؟ 😑🤣

😂😂اخه قبلا دیده بودم هرکی تاپیک میزاره همش میگن چندسالته فلان

گفتم اول کاری بگم

اگه میخوای منو دعا کنی بگو خدا هرچی میخوای رو به صلاحت کنه و بهت ببخشه 😘اگه میخوای بگی هرچی صلاحته خدا بهت بده برو این نفرینو برای خودت بکن🙂ممنون

سن تحصیلات شغل وضعیت تاهل رل 🥲

۲۶سالمه

ارشدمهندسی هستم

کار ندارم هنوز🫢☹️

مجرد و تنهای تنها

خب اون وقتی تاپیک بذاری پیش میاد دیگه 🤣🤣🫠یا حداقل کامنت

😂🤭اخه تازه اومدم بلد نیستم که

ساکن کجایی مجردی یا متاهل

اصفهانی هستم و مجردم

چه مهندسی ؟چرا رل نزدی ؟با اعتقاداتت اوکی نیست رل داشتن یا از سوءاستفاده پسرا میترسی 🥺

مهندسی مکانیک

پیش نیومده واسم راستش

یعنی اهل ارتباط نیستم نه اجازه سواستفاده به کسی نمیدم عزیزم😄

خوش اومدی ولی اشتباه بزرگی کردی اومدی 🤣🫠

🤭😂مرسی

اره فکر کنم

مهندسی مکانیکپیش نیومده واسم راستشیعنی اهل ارتباط نیستم نه اجازه سواستفاده به کسی نمیدم عزیزم😄

ووویییی منم مهندسی ام ولی مهندسی مکانیک خیلیییی سخت تره دمت گرم 

چه بهتر امیدوارم با یه خوشگل باشعور جذااااب اوکی بشی