2777
2789
عنوان

محجبه ها بیان

734 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها خوبید میخوام یک تحقیق داشته باشم درمورد حجاب لطفا خانم هایی که محجبه هستید بیاید بگید چه دلیلی داره که حجاب دارید لطفا بحث شرعی شو نگید فقط دل خودتون رو بگید وکلا بگید فلسفه حجاب به نظرتون چیه ؟ ممنون میشم که بحث رو به حاشیه نبرید قشنگا🙏🌹

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من حجاب دارم. حالا نه خیلی سفت اما چون قبلا حجابم شل و ول بود و تو خیابون مزاحمم می‌شدن، دیگه مانتو ...

ممنونم فدات شم که نظر گذاشتی🙏🙏 پس یعنی واقعا برات تاثیر داشته؟مزاحمت ها کمتر شده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

من واقعاً حجاب و دوست دارم کسی هم بهم تحمیل نکرده

اما وقتی حجاب دارم واقعا احساس امنیت و ارامش می کنم

و خودمو از نگاه‌های آلوده دور می بینم 

به نظرم من حجاب مصونیت میاره برای خانمها از انسانها و نگاه ها و دلهای آلوده و مریض

سلام گلممن واقعاً حجاب و دوست دارم کسی هم بهم تحمیل نکردهاما وقتی حجاب دارم واقعا احساس امنیت و ارام ...

ممنونم عزیزم که نظرتو گذاشتی؟ 

سلام عزیزم من چند سالی میشه که محجبه ام و از حجابم احساس خوبی دارم ان شاءالله که مورد رضایت خدا هم واقع بشه.

عزیزم تمامآ شرع و دین و اسلامه

اما حالا که اصرار میکنی دلی دلی و شخصیم رو میگم اونم اینه که دلم نمیخواد اجازه بدم حتی یک میلیمتر از پوست دست وپاهام و یک تار از موهام رو نامحرم ببینه. هیچوقت نمیتونم بشینم که با وجود خودم این اجازه رو بدم که از تن و بدنم حتی با نگاهشون سوءاستفاده کنن. من یک انسان کامل و بالغ هستم از نظر من تن و بدن و مو حریم شخصی به حساب میاد و هیچ فرد نامحرمی نباید اونو ببینه. فکر اینکه یک روزایی در دوران جهالت بودم و برام مهم نبود این مسئله، اعصابم را بهم میریزه و مدام با گریه از خدا بخشش میخوام.

ممنونم فدات شم که نظر گذاشتی🙏🙏 پس یعنی واقعا برات تاثیر داشته؟مزاحمت ها کمتر شده؟

خیلی زیاد. معلومه تاثیر داره. مردها برای زن محجبه ای که دم خورشون نمیشه و سیگنال ارسال نمی‌کنه کاری ندارن. 

سلام. برای اینکه خودم آرامش بیشتری دارم و مردا میفهمن من شان و اعتبارم چیه و چقدره

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سلام عزیزم من چند سالی میشه که محجبه ام و از حجابم احساس خوبی دارم ان شاءالله که مورد رضایت خدا هم و ...

چه جالب ممنون که نظر دادی از اینکه گفتم غیر شرعی باشه راستش به خاطر اینه که ذهن خودم مشغوله که ایا با حجاب به زن ظلم نمیشه؟‌ چرا زن نمیتونه مثل مرد در‌جامعه حضور داشته باشه البته به جوابایی رسیدم ولی میخواستم ببینم بقیه چطور فکر میکنن شاید جواب هام نقض شد

محجبه هایی ک اومدین ببینید این روسری قشنگههه بخرم؟

به نظرم نه. آخه اینجور روسری ها زیاد مرسوم نیست تو ایران

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
خیلی زیاد. معلومه تاثیر داره. مردها برای زن محجبه ای که دم خورشون نمیشه و سیگنال ارسال نمی‌کنه کاری ...

واقعا؟ خب اگر اینطوریه پس چرا خانم هامون حجاب رو دوست ندارن؟ البته هم همه رو نمیگم