2777
2789

سلام بچه ها

من انقد تو تالار استرس گرفتم و همه چی زود گذشت اصلا فراموش کردم با پدرمادر و آبجیم عکس بگیرم 

آخر شب که اومدیم خونمون ، یه عکس خانوادگی گرفتیم ولی خب همه مانتو تنشون بود  و دوست داشتم تو تالار و با ظاهر خوب عکس قشنگ می‌گرفتیم 

حسرت عکس موند تو دلم 

شما گرفتین؟؟

سه ماهه عروسی کردم یادش میوفتم کلی غصه میخور😔😔😔😔

البته خیلی اتفاق های دیگ هم افتاد که باعث میشه یاد عروسی بیوفتم استرس بگیرم 

هی میگم کاش اینکارو میکردم اونکارو میکردم

بله گرفتیم،با مامان و داداشم،کلی ام رقصیدیم

اما عکسا پاره شدن،فیلماام فلش باز نمکنه

میخام بگم هرکی یه مشکلی داره بیخیال

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم عقدم فیلمبردار اشغال دوربین نیاورده بود عکسی با خانوادم ندارم مثل شما غصه میخورم 

ماهم خیلی چیزا اتفاق افتاد همش شد حسرت

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله گرفتیم،با مامان و داداشم،کلی ام رقصیدیماما عکسا پاره شدن،فیلماام فلش باز نمکنهمیخام بگم هرکی یه ...

تو فیلم هستن ولی عکس ندارم تو تالار😢

نمیتونم بیخیال شم همش غصه میخورم 😭

تو فیلم هستن ولی عکس ندارم تو تالار😢نمیتونم بیخیال شم همش غصه میخورم 😭

منم غصه میخورم ولی چه کاری از دستم برمیاد؟

مگه اینکه طلاق بگیرم و دوباره عروسی کنم😅

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چطور تونستی کنار بیای؟؟من خیلی چیزا حسرت شد برام😢

خب تو فیلم هستن دیگه. تو عقد عکس دارم باهاشون ک رفت لای آلبوم. اگه عروسی هم عکس داشتم میرفت لای آلبوم و سال ب سال نگاه نمیکردم بیخیال عزیزم بنظرم چندان اهمیت نداره

خدایا خودت پناهم باش...🙏💚