2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم بسم اللههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حداقل ی اهرم شد برا پیشرفتت

زندگیمو سیاه کرد پیشرفت؟

ی کاری کرد دیگ نمیتونم ب دختری اعتماد کنم و از ته دل عاشقش شم و سخت بتونم عاشقش شم

ی کاری کرد ک بفهمم صدمو نزارم واسش ک این همه زحمت بکشم تهش هیچی 

خیلی اذیت شدم من اگ اون بود داشتم پیشرفت میکردم و مغازه و ... اون ک تو بدترین شرایطم رف و من موندم ی موتور و ی پراید پرایدمو فروختمو و الان دوباره دارم میخرمش 

رفتنی میره موندنی میمونه عادی میشه واستتاپیک بالایی منو اکسم بخون

من رفتم یه جا سرکار 

نیمه وقت 

مدیر عوضیش اومده بهم میگه زنمو دوست ندارم عاشقی نکردم 

منو ب اسم صدا میزد 

انقد عصابم خورده 

فقط سه روز رفتم این عوضی خودشو نشون داد 

بنظرت میخام  پیام بدم بگم دیگه نمیام ب چه بهونه ای بگم نمیام 

من رفتم یه جا سرکار نیمه وقت مدیر عوضیش اومده بهم میگه زنمو دوست ندارم عاشقی نکردم منو ب اسم صدا میز ...

بگو مشکلی واسم پیش اومده ی چن وقت مریضمو اینا و ی مشکل هانوادگی پیش اومده سرکار نمیام میخوام استعفا بدم

تو ک کاری نکردی میگی چطوری یگم نمیام

برو بگو میخوام استعفا بدم دیگه

فقط زود بگو ک اخدماه نشه پولتو بخوره نده

بگو مشکلی واسم پیش اومده ی چن وقت مریضمو اینا و ی مشکل هانوادگی پیش اومده سرکار نمیام میخوام استعفا ...

اخه سه روز فقط رفتم فکر نکنم پولمو بده 

انقد عوضیه ها اصلا فکر نمیکردم انقد عوضی باشه من هم سن دخترشم 

اخه سه روز فقط رفتم فکر نکنم پولمو بده انقد عوضیه ها اصلا فکر نمیکردم انقد عوضی باشه من هم سن دخترشم

الان مد شده دیگه شوگر و دختر کم سن

دختره هم دور از جون بعضیا و شما سر پول اوکی میده

شما بگو خب نمیام دیگ اگ ۳ روز رفتی ی اس بده بگو مشکل پیش اومده استعفا میدم پولم نداد نداد دیگ فداسرت

زندگیمو سیاه کرد پیشرفت؟ی کاری کرد دیگ نمیتونم ب دختری اعتماد کنم و از ته دل عاشقش شم و سخت بتونم عا ...

انشالله جبران میشه

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️