2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم بسم اللههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 79 پست
دوست نداشته دیگه من بعد ۲ ۳ سال کات ۱ ۲ سال فقط میگفتم بیا برگرد و ... بی لیاقت الان ۱ سالی مسشه دیگ ...

رفیق صمیمیش یبار ماه پیش بهم توی واتساپ زنگ زد گفت دستم خورده 

یبارم ۴ ماه پیش زنگ زده بود 

راست میگفت ؟ مگه میشه توی واتساپ اونم پسرا حواسشون نباشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق صمیمیش یبار ماه پیش بهم توی واتساپ زنگ زد گفت دستم خورده یبارم ۴ ماه پیش زنگ زده بود راست میگفت ...

احتمال داره یا شایدم رفیق صمیمی خواسته باهات اوکی شه ی نوعی پاس کاری تو پسرا بهش میگن

منم همینطور وقت و پول و علاقه و روح و همه چیمو گذاشتم پاش

خیلی سخته 

میدونی من فکر نمیکنم دیگه کسیو مثل اون دوست داشته باشم آدم مگه چندبار اینجوری ذوق میکنه 

دنبال چی بودن اینا دیگه 

مگ چکار کرد

هیچی ۴ سال نیم باهاش بودم میرفتیم خرید کافه و رستوران همه جا موتور داشتم ۱۸ سالم بود بعد گف ن موتور سرده گرمه ماشین بخر گفتم باشه ی پراید با قرض و قسط خریدم و خوب بودیم تا ۴ سال. و چیزایی ک ندیده بود خونه باباش ی کاری کردم ببینه رستوران خارجی و لوکس و غذای دریایی و و و و بعدش یهو گف من کسی ک پراید داره حال نمیکنم گفتم باصه ۲۰۶ میخرم گف ن و فلان گذاشت رف بعد ۱ ۲ سال هی میگفتم برگرد هیشکی مث من دوستت نداره گف برو بابا الان با ی پولدارس سانتافه داره مث سگ باهاش رفتار میکنه برگشته پی میده زنگ میزنه هیشکی مث تو دوسم نداشت حتی مامان بابام تو ی کاری کردی ک مامانم نکرده تو زندگیم اینا

خیلی سخته میدونی من فکر نمیکنم دیگه کسیو مثل اون دوست داشته باشم آدم مگه چندبار اینجوری ذوق میکنه دن ...

اره منم همینم دیگ سینگل موندم تا ی ادموخوب پیدا شه نمیتونم اعتماد کنم ب کسی دیگ و دختر خوب کم شده

هیچی ۴ سال نیم باهاش بودم میرفتیم خرید کافه و رستوران همه جا موتور داشتم ۱۸ سالم بود بعد گف ن موتور ...

خب حداقل ی اهرم شد برا پیشرفتت

مطمئنم زود زود بغلت میگیرم فرزندم🥹♥️🌱♥️