2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنیم

7088 بازدید | 129 پست

من هفته پیش با نامزدم  رابطه دااشتم و بعد رابطه حدود 6 تا قرص اویسیز 0.75 با توجه به دستور و دوز مصرف استفادع کردم . نمیخوام باردار بشم چون باردار بشم قطعا خانوادم ابرو براشون نمیمونه ...تروخدا یه درمان سنتی یا هرچیزی بگید من زود تر پریود بشم . از استرس روح و روانم داغون شده . دیگه عمرا از این غلطا بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه دارو خوردی نمیشی دیگه اجازه نده دوباره بیاد سمتت حالا ک جلوگیری بلد نیستاون مرد هیچیش نمیسهت ...

دو تا قبل رابطه خوردم حدود نیم ساعت قبلش . 14 ساعت بعدش هم دو تادیگه خوردم  فرداش هم 12 ساعت بعدش 2 تا خوردم

والا دو روز بعد اینکه پریودم تموم شد رابطه داشتیم قبل تخمک گذاری هنوز به تایم پریود بعدی نرسیدم

والا بارداری به همین راحتیا هم نیست اونم با ۶تت قرصی که خوردی، عناب دم کن بخور زودتر پریود میشی

۶ تا دوز ۷۵؟؟؟؟😕😳یا یه دونه ۱.۵ یا دوتا ۷۵ با بدنتون سرجنگ دارید؟؟.😳😕😕

دو تا قبل رابطه خوردم حدود نیم ساعت قبلش . 14 ساعت بعدش هم دو تادیگه خوردم  فرداش هم 12 ساعت بعدش 2 تا خوردم
از همون 75 دو تا هر دوز خوردم