2777
2789
عنوان

نامزدم بهم فحش داد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد عقدی هستی؟اگه نیستی دکمشو بزن فقط.دو روز دیگه کل خانوادتو اجدادتو ب فحش میبنده

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

بنطرم‌به یه بزرگتر مشکلتون بگو بزار باهاش حرف بزنه نصیحتش کنه مثلا از کی حساب میبره به همون بگو

ازمامانم حساب میبره اما روم نمیشه به مامانم بگم چون مامانم خودش بنده‌خدا کلی مشکل داره توزندگیش

بعدم نامزدم خیلی بدش میاد مسائل بینمون رو کسی متوجه بشه میترسم بدتر عصبی بشه😔

الان کلی میان میگن طلاق بگیر ، و چقدر غیر قابل تحمل و... اینکه رفتار پارتنرتون خوب نیست درست ، ولی هر آدمی یه سری رفتار خوب و یه سری رفتار بد داره ، شما 10بارم ازدواج کنید اینو تو همه میبنی ، به نظرم بشین باهاش صحبت کن و بگو چقدر عذاب میکشی از این رفتار ، من خودم شوهرم یه اخلاق بد داشت ، تو نامه نوشتم و گذاشتم تو کیف کارش ، فرداش اومد و بغلم کرد و گفت من فکر نمیکردم این رفتارم اینقدر برات عذاب داشته باشه و تموم شد 

آدم خوبیه بخدا. فقط این بددهن بودنش رو اعصابمه

پس حتما قبل ازدواج درستش کن .وگرنه هیچی از اعتماد به نفست نمیمونه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

سعی کن هیچوقت به بقیه خونوادش توهین نکنی هرچی میخوای بگی ب خودش بگو حتی اگه زد هم بزنش😁 ولی ادم یوقت تو عصبانیت یچیزی میگه تا مدتها خودش پشیمون میشه و از ذهن طرف هم پاک نمیشه

تا نامزدین برین این مشکلتون رو پیش مشاور حل کنین ک بدتر نشه