2777
2789
عنوان

نامزدم بهم فحش داد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 74 پست

میدونی دیشب یه پست میدیدم میگفت ما آدما عاشق تصوراتمون از یه فرد میشیم نه چیزی که واقعا هستن

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

دایی منم اینجوری بود چون من تو جمع حتی دیدم چن بار زنشو خیلی بد ضایع کرد بخاطر همین دیگه هیچکی احترام زنشو نمیگرفت  حتی الان که بچه دار شدن باز اینجوریه حالا یکم کمتر شده ولی باز اخلاق بدش مونده  ولی زندایی عادت کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دایی منم اینجوری بود چون من تو جمع حتی دیدم چن بار زنشو خیلی بد ضایع کرد بخاطر همین دیگه هیچکی احترا ...

نه توی جمع همیشه هوامو داره ونمیزاره کسی بهم چیزی بگه

ولی توی خلوت اگه عصبانی بشه خیلی توهین میکنه

نه توی جمع همیشه هوامو داره ونمیزاره کسی بهم چیزی بگهولی توی خلوت اگه عصبانی بشه خیلی توهین میکنه

خب همونکه تو جمع این کار رو نمیکنه خیلی خوبه وقتی پیشت هم اینجوری گفت سکوت کن جوابشو نده کم کم خودشم خجالت میکشه درست میکنه اخلاقشو ولی یکی اون بگه یکی تو بگی حیفه رابطه تون خراب میشه 

همش بهم میگه تواخلاقت مشکل داره توباید خودتو درست کنیبخدا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلطه

عزیزم زندگی یعنی همین ، یعنی وقتی مشکلی پیش میاد بشینید مثل دو آدم بالغ باهم تلاش کنید برا رفع کردنش ، صد در صد اونم به چیزایی حساسه که عصبی میشه ، شما هم رو اخلاقت کار کن و ازاونم بخا که کار کنه ، انشالله اوکی میشه ، خیلی مشکلاتی که بعدا میشه مشکل خیلی بزرگ برا اینه که ما همون موقع براش راه چاره انتخاب نکردیم ، هرچی بیشتر باهم حرف بزنید بهتره ، باقهر کردن فقط از هم دور تر میشین

حالا الان ک گوشیشو خاموش کرده و رفته چیکارکنم؟میترسم واقعا

از هرچی بترسی سرت میاد ، وقتی ترس از دست دادن داشته باشی از دست میدی این قانون زندگیه ، یه عمر که نمیشه تو اضطراب اینو داشته باشی که طرفت بره و برنگرده ، پس یعنی هیچی براش مهم نیست ؟ یه جورایی سعی کن باهاش حرف بزنی 

از هرچی بترسی سرت میاد ، وقتی ترس از دست دادن داشته باشی از دست میدی این قانون زندگیه ، یه عمر که نم ...

متاسفانه یه اخلاقی دارم اونم اینه که بشدت استرسی ام

نامزدمم دانشگاهش تهرانه وگرنه اگه اینجا بود میرفتم خونشون

کاش گوشیشو روشن کنه باهم حرف بزنیم😔