2777
2789
عنوان

نامزدم بهم فحش داد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 74 پست
نه عقد نیستیماحترام خانوادمو خیلی داره

ب سرش بزنه فحش میده.آدم فحاش بد دهن این چیزا حالیش نی

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خواهرش فحش نمیدادی

ولی بهش بگو جواب های  ،هوی هست،تو گفتی منم جوابت رو دادم ،همه تو نامزدی ،باهم خوب رفتار می کنند،تو چه فکری می کنی که به خودت اجازه میدی با من اینطوری حرف بزنی ،تا دست از این رفتارت برنداری ،به فکر ازدواج و عروسی نباش ،

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نه عقد نیستیماحترام خانوادمو خیلی داره

الان احترام خانوادتو داره با این وضعی  که پیش گرفتی 2 روز دیگه اونارم مورد عنایت قرار میده . آدما میرن دنبالن چیزی که لیاقتشو دارن حتما لیاقت خودتو همین آدم میدونی

الان کلی میان میگن طلاق بگیر ، و چقدر غیر قابل تحمل و... اینکه رفتار پارتنرتون خوب نیست درست ، ولی ه ...

باهاش صحبت کردم ،بهم گفت تو خیلی عصبیم میکنی و بی‌منطقی هرچی بهت میگم گوش نمیدی

من بعضی جاها اشتباه کردم ولی بخدا حقم نیست ک انقدر بهم توهین بشه

ازمامانم حساب میبره اما روم نمیشه به مامانم بگم چون مامانم خودش بنده‌خدا کلی مشکل داره توزندگیشبعدم ...

به همون مامانت بگو  بنظر من انقد نگفتی که فکر میکنه هر چی دلش میخاد میتونه و کسی پشتت نیس بگه بالاخره  الان نامزدی دو روز دیگه برین سر زندگی بدتر میشه همین اول کاری بدونه  

خیلی دوسم داره ولی اگه بهش بگم بیا جداشیم میگه باشهازبس مغروره

خودتو گول نزن . دوست داشتن نیست . 2 تا دوستین ولی احتمالا از اول خودتو با این آدم توی لباس عروس دیدی حالا هر خفت و تحقیری رو میپذیری که بیاد بگیرتت . مطمئنن سن هردو خیلی کمه

آدم بد دهن اصلا خوب نیست درست تصمیم بگیر تا یک عمر هر روز به خودتو خانوادت تو جمع توهین نکنه وداغون ...

احتراممو توی جمع خیلی داره و نمیزاره کسی بهم توهین کنه ،ولی بازم این توهیناش اذیتم میکنه😔

باهاش صحبت کردم ،بهم گفت تو خیلی عصبیم میکنی و بی‌منطقی هرچی بهت میگم گوش نمیدیمن بعضی جاها اشتباه ک ...

ببین خواهر جونی ، به اینا میگن رفتار هیجانی ، اتفاقا این مدل مردها تو حالت طبیعی آدمای لارج و مهربون و احساسی هستن ، اگه میبنی به چیزی حساسه یا خط قرمزی داره ، باهاش مجادله و بحث نکن ، بلاخره یکم تو باید تامل کنی یکمم اون رفتارشو بهتر کنه

به همون مامانت بگو بنظر من انقد نگفتی که فکر میکنه هر چی دلش میخاد میتونه و کسی پشتت نیس بگه بالاخر ...

تاحالا دوسه بار مشکلاتمونو ب مامانم گفتم و مامانم باهاش حرف زده

میترسم بگم و دیگه تاثیری نداشته باشه

ببین خواهر جونی ، به اینا میگن رفتار هیجانی ، اتفاقا این مدل مردها تو حالت طبیعی آدمای لارج و مهربون ...

همش بهم میگه تواخلاقت مشکل داره توباید خودتو درست کنی

بخدا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلطه