2777
2789
عنوان

مشاور مذهبی معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست
سلام. إن شاءالله طاعات قبول. دفتر مرجع تقلیدتون تماس بگیرن.شماره اشون از اینترنت .....اللهم صل علی م ...

مدل دفتر مرجع تقلید می‌دونم چطوریه 😁دقیقا همینطوریه که هرچی بگم با آیه و روایت پاسخ میدن

اینطوری نمی‌خوام 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اصفهان بودی خانم دکتر زهرا قاسمی رو بهت معرفی میکردم حتی عضو هیات علمی دانشگاه هم هست یه زمانی ا ...

مشاوره مجازی میدن؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

کانال مشاورشون اسمش هست ستاره مبین. تو قسمت پین یه سری مشاور معرفی کرده که تخصص همگی یا طبع شناسیه ی ...

یکی دیگه براتون فرستادم من خودم خانم صفرلو مشاوره گرفتم       طبع ومزاج  مربوط به افسردگی هم هست یعنی یه مقدار تغذیه هم باید درست بشه  خوردن گوشتای گرم   وسبزیجات گرم  اثر داره  

یه مشاور هم دارن از روی عکس زبان بیماریها را میفهمن 

نمی دونم اصفهان کلینیک دارن

شماره دارین از کلینیکشون؟

مدل دفتر مرجع تقلید می‌دونم چطوریه 😁دقیقا همینطوریه که هرچی بگم با آیه و روایت پاسخ میدناینطوری نمی ...

از آیه قرآن محکمتر میخوای؟ اصلا داریم؟

دنیا می فریبد زیان می رساند و می‌گذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).

براتون ارسال کردم می‌دونم روان درمانگر هم هستن

کجا ارسال کردین ؟

از آیه قرآن محکمتر میخوای؟ اصلا داریم؟

صد البته که نه

منتها من الان نیاز به کسی ندارم که با آیه و روایت جوابمو بده

کسیو می‌خوام که چارچوب داشته باشه، ولی مطابق با روانشناسی کمکم کنه 

در واقع روانشناسی اسلامی

همینجا منتهی نوشت به زودی منتشر می‌شود

ممنون عزیزم 

لطف کردین