2777
2789
عنوان

مشاور مذهبی معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست
🌺طبیبِ جان... همراهی برای جسم و جان💎مجموعه تخصصی جواهرالحیاة 👤مدیریت: سید روح الله حسینی🍜تغذیه@T ...

ممنونم لطف کردین 🙏🏻

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

حصرت عبدالعظیم دیگهشهرریتو نت بزن

ممنونم

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاورتون مذهبیه؟ راضی هستین؟اشکال نداره قم باشهمسیرش نزدیکه میتونم برم بیامتلفنی هم مشکلی نیستممنون ...

دوست عزیز اگه بتونید حضوری برید که خیلی بهتره ولی روانشناس خودم فقط مجازی مشاوره میدن که بله واقعا راضیم بابت وسواس فکری باهاشون درارتباطم 

تهران رو بیاید خصوصی بهتون بدم

🎀😶

دوست عزیز اگه بتونید حضوری برید که خیلی بهتره ولی روانشناس خودم فقط مجازی مشاوره میدن که بله واقعا ر ...

درخواست دادم 

مجموعه جواهر الحیاط طبع و مزاجت را هم بررسی میکنند

عزیز کدوم مشاورش مد نظر شماست؟ چون تا جایی که من دیدم همش طبع شناسی و این قبیل مسائل بود

عزیز کدوم مشاورش مد نظر شماست؟ چون تا جایی که من دیدم همش طبع شناسی و این قبیل مسائل بود

تو کانال مشاورای مختلف دارن خودتون یکی را انتخاب کنید بستگی به  مشکلتون داره    طبعتون  را هم بهتره بدونید چون به رفتار   ربط داره 

تو کانال مشاورای مختلف دارن خودتون یکی را انتخاب کنید بستگی به مشکلتون داره طبعتون را هم بهتره ...

کانال مشاورشون اسمش هست ستاره مبین. تو قسمت پین یه سری مشاور معرفی کرده که تخصص همگی یا طبع شناسیه یا کودک و نوجوان 

درباره افسردگی اضطراب چیزی ندیدم

حرم سید الکریم‌کجاست؟شماره دارید شما؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14901289/%DB%8C-%D8%B3

میشه این تاپیکو گزارش بزنید لطفا🥲

برای موندن کسی اسرار نکن ، "آنکه تورا میخواهد ، موندن پیش تو را یاد میگیره"❤✨️

من یکی میشناسم مشاور کنکور سها توی روبیکا کانال داشت چون مذهبی بود زیادی از مسائل سیاسی پست میذاشت ا ...

می‌خوام تخصص داشته باشه

کنکوری به دردم نمیخوره

وگرنه که خودم مشاور کنکورم 

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

دفتر مرجع تقلیدتون تماس بگیرن.

شماره اشون از اینترنت .....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

دنیا می فریبد زیان می رساند و می‌گذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).

مطالب تربیتی حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی🌹 مشاوره:@MoshaverTMفروشگاه:@TMAOrganicتجربه ها:بهداشتی ...

تنها مسیر آرامشم پیام دادم

آیدی یه خانمه رو داد بهم گفت پیام بده 

تخصصش همین طبع بود