امیلییی مدیر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 عنوان مشاور مذهبی معرفی کنید لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 52 پست حتما خانم باشنتهران هستم. ترجیحا حضوری باشهبرام مهمه که اعتقاد مذهبی داشته باشن ولی اینطوری نباشن که هرچی بگم با آیه و روایت پاسخ بدنسنشون هم زیر ۴۰ باشه ممنون میشم بحث حاشیه ای نکنید. فقط اگر میشناسید اسم و شماره بدید🙏🏻 ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️ 1403/11/10 | 13:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 🌺طبیبِ جان... همراهی برای جسم و جان💎مجموعه تخصصی جواهرالحیاة 👤مدیریت: سید روح الله حسینی🍜تغذیه@T ... ممنونم لطف کردین 🙏🏻 ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 حصرت عبدالعظیم دیگهشهرریتو نت بزن ممنونم ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
fateme_1385 عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 8992 مشاورتون مذهبیه؟ راضی هستین؟اشکال نداره قم باشهمسیرش نزدیکه میتونم برم بیامتلفنی هم مشکلی نیستممنون ... دوست عزیز اگه بتونید حضوری برید که خیلی بهتره ولی روانشناس خودم فقط مجازی مشاوره میدن که بله واقعا راضیم بابت وسواس فکری باهاشون درارتباطم تهران رو بیاید خصوصی بهتون بدم 🎀😶
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 دوست عزیز اگه بتونید حضوری برید که خیلی بهتره ولی روانشناس خودم فقط مجازی مشاوره میدن که بله واقعا ر ... درخواست دادم ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 مجموعه جواهر الحیاط طبع و مزاجت را هم بررسی میکنند عزیز کدوم مشاورش مد نظر شماست؟ چون تا جایی که من دیدم همش طبع شناسی و این قبیل مسائل بود ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
میثاق33 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 718 عزیز کدوم مشاورش مد نظر شماست؟ چون تا جایی که من دیدم همش طبع شناسی و این قبیل مسائل بود تو کانال مشاورای مختلف دارن خودتون یکی را انتخاب کنید بستگی به مشکلتون داره طبعتون را هم بهتره بدونید چون به رفتار ربط داره
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 تو کانال مشاورای مختلف دارن خودتون یکی را انتخاب کنید بستگی به مشکلتون داره طبعتون را هم بهتره ... کانال مشاورشون اسمش هست ستاره مبین. تو قسمت پین یه سری مشاور معرفی کرده که تخصص همگی یا طبع شناسیه یا کودک و نوجوان درباره افسردگی اضطراب چیزی ندیدم ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
melika_09 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 684 حرم سید الکریمکجاست؟شماره دارید شما؟ https://www.ninisite.com/discussion/topic/14901289/%DB%8C-%D8%B3میشه این تاپیکو گزارش بزنید لطفا🥲 برای موندن کسی اسرار نکن ، "آنکه تورا میخواهد ، موندن پیش تو را یاد میگیره"❤✨️
lنازیl عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 1512 من یکی میشناسم مشاور کنکور سها توی روبیکا کانال داشت چون مذهبی بود زیادی از مسائل سیاسی پست میذاشت از کانالش لفت دادم
میثاق33 عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 718 مطالب تربیتی حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی🌹 مشاوره:@MoshaverTMفروشگاه:@TMAOrganicتجربه ها:بهداشتی:@LavazemTmaفقط نظرات:@Tanhamasiramتبلیغ و تبادل نداریم
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 من یکی میشناسم مشاور کنکور سها توی روبیکا کانال داشت چون مذهبی بود زیادی از مسائل سیاسی پست میذاشت ا ... میخوام تخصص داشته باشهکنکوری به دردم نمیخورهوگرنه که خودم مشاور کنکورم ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️
lنازیl عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 1512 میخوام تخصص داشته باشهکنکوری به دردم نمیخورهوگرنه که خودم مشاور کنکورم دانشجوی پزشکی بود
مردآلفا_نسلz عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 370 سلام. إن شاءالله طاعات قبول. دفتر مرجع تقلیدتون تماس بگیرن.شماره اشون از اینترنت .....اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم دنیا می فریبد زیان می رساند و میگذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).
امیلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/07 تعداد پست: 555 مطالب تربیتی حجت الاسلام سید محمد باقر حسینی🌹 مشاوره:@MoshaverTMفروشگاه:@TMAOrganicتجربه ها:بهداشتی ... تنها مسیر آرامشم پیام دادمآیدی یه خانمه رو داد بهم گفت پیام بده تخصصش همین طبع بود ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️