2777
2789
عنوان

مشاور مذهبی معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست

خاموشه که

لینک کانالش رو میدید لطفاً ؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا ارسال کردین ؟

همینجا نوشت به زودی منتشر می‌شود ولی تلفنش۰۹۱۳۵۰۸۰۶۱۹

اصفهان هشت بهشت غربی مجتمع آیین واحد ۲

خانم دکتر زهرا قاسمی متخصص روانشناسی بالینی

امیدوارم برات مفید باشه

همینجا نوشت به زودی منتشر می‌شود ولی تلفنش۰۹۱۳۵۰۸۰۶۱۹اصفهان هشت بهشت غربی مجتمع آیین واحد ۲خانم دکتر ...

عزیزم شمارش خاموشه

کانالی چیزی ندارن؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

عزیزم شمارش خاموشهکانالی چیزی ندارن؟

براتون کانالی که مخصوص دانشجو ها بود تو ایتا رو فرستادم .راستش من تا حالا کلینیکشون نرفتم من دانشجوشون بودم چون استاد دانشگاه هم هست.نوشت به زودی منتشر میشود

براتون کانالی که مخصوص دانشجو ها بود تو ایتا رو فرستادم .راستش من تا حالا کلینیکشون نرفتم من دانشجوش ...

ممنونم از راهنماییتون عزیزم 🙏🏻

صد البته که نهمنتها من الان نیاز به کسی ندارم که با آیه و روایت جوابمو بدهکسیو می‌خوام که چارچوب داش ...

خواستین مطرح کنین

دنیا می فریبد زیان می رساند و می‌گذرد(مولا امام علی علیه السلام در توصیف دنیا).