2777
2789

ناراحت شدم که انقد دیر گفت بهم می دونستم واسه خواستگاری و اینا اومدن با این دوستم فامیلیم ولی انتظار نداشتم یهو مامانش زنگ بزنه بگه

حالا لباس ایده ای دارید؟ عقده 

من 18 سالمه و اندامم درسته کلا چاق شدم برای کنکور که میخوندم 

چه کار کنم؟ 

عروس 21 سالشه 

🤣🤣اونوقت من سینگلم هنوز وایییی

معلومه دلت شوهر میخواد 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجی یکی جلو نسل ۸۰ ۹۰ رو بگیره 

ما دهه ۶۰ ۷۰ هنوز داریم باب اسفنجی میبینیم 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

معلومه دلت شوهر میخواد

من اصلا 

من کلا عاشق درس خوندنم نفسم به کتابام بنده کلی راه دارم میخوام برم پزشکی راستش یکم ناراحت شدم که دیر گفت بهم توقع نداشتم 

من اصلا من کلا عاشق درس خوندنم نفسم به کتابام بنده کلی راه دارم میخوام برم پزشکی راستش یکم ناراحت شد ...

از اونجا که گفتی اون ۲۱ سالشه من ۱۸ هنوز سینگلم پس مارو گول نزن 

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

عزیزم شومیز بپوش بهت نگفت دوستت لازم نیس سنگ تموم بزاریلطفاً یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 🥹

نه بایا فامیلامون اگر شومیز بپوشیم دست میگیرن 

باید یا ماکسی بدوزم یا کت شلوار 

از اونجا که گفتی اون ۲۱ سالشه من ۱۸ هنوز سینگلم پس مارو گول نزن

سنمو گفتم مدل لباس بدید 

🤣آره سینگلم آخه وقتی خبر عقدش دادن داشتم کارتون دانلود میکزدم