2777
2789
عنوان

مشاور مذهبی معرفی کنید لطفا

553 بازدید | 52 پست

حتما خانم باشن

تهران هستم. ترجیحا حضوری باشه

برام مهمه که اعتقاد مذهبی داشته باشن ولی اینطوری نباشن که هرچی بگم با آیه و روایت پاسخ بدن

سنشون هم زیر ۴۰ باشه 

ممنون میشم بحث حاشیه ای نکنید. فقط اگر میشناسید اسم و شماره بدید🙏🏻

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران نمیشناسم ولی اینجا کاربر@فاطمه_محقق

مشاور ان؟

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

برای چه کاری میخوایید؟

افسردگی اضطراب

🌺طبیبِ جان... همراهی برای جسم و جان

💎مجموعه تخصصی جواهرالحیاة 

👤مدیریت: سید روح الله حسینی

🍜تغذیه

@Taghzieh_tabaie_amzaj

💼آموزشگاه

@Amoozesh_Javaher 

📞مشاوره

@Setare_mobin

💞همسرداری

@Delbarkade 

🛍️فروشگاه

@FJawaher

🚨تبادل، تبلیغات نداریم. ↑تو ایتا  هست مذهبی هستن

بری بنظرم حرم سیدالکریم خوبه مشاور اونجا و یا حرم امام زاده صالح دارن میتونی اول زنگ بزنی بپرسی

حرم سید الکریم‌کجاست؟

شماره دارید شما؟

یه آقا میشناسم عالیه ولی آنلاین

نه آقا نمی‌خوام

ممنون🙏🏻

تهران شماره تلفن دارم که باید تلفن بزنید اول ولی مجازی شماره روانشناس خودمو میتونم بدم ساکن قمن

مشاورتون مذهبیه؟ راضی هستین؟

اشکال نداره قم باشه

مسیرش نزدیکه میتونم برم بیام

تلفنی هم مشکلی نیست

ممنون میشم هردوتا شماره رو بدین