2777
2789

سلام دوستان

خانما من تازه فهمیدم ک باردارم هرروز بیبی چکم پررنگ تر میشه و ازمایش خونم دادم مثبته تخمدان سمته راستم درد میکنه خفیف حس پریودی ام دارم تخمدان سمت راستم میگیره بضی وقتا سمت چپمم میگیره ولی راستم بیشتر بنظرتون طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه . دردهای خفیف توی بارداری کاملا طبیعی هست چون تغییرات هورمونی اتفاق می افته و رحم باید بز ...

نه خوندم تو تاپیکا میترسم بار اولمه اخه تخمدان سمت راستمه مشکلی نیس ینی؟

شما فارغ شدی گلم؟خونریزی ندارم‌ ولی حسو حال پریودو گرفتگی تخمدان راست

من خیلی وقتا امسال کلاس اوله منم خونریزی نداشتم درد داشتم اگه خفیف باشه طبیعی درد خارج رحمی میگن خیلی زیاده

نه خوندم تو تاپیکا میترسم بار اولمه اخه تخمدان سمت راستمه مشکلی نیس ینی؟

نه خانم عزیز بارداری خارج از رحم دردهای وحشتناک داره و تازه فقط هم با سونو واژینال مشخص میشه دردهای شما طبیعی هست الکی به خودت استرس نده که بدترین چیز توی زندگی استرس الکی هست . انشاالله یک بارداری و زایمان خوب و راحت داشته باشی و صاحب یک نی نی سالم و زیبا بشی 

منم دقیقا همینطورم بیشتر تخمدان چپم تیر می‌کشه دیشبم لکه بینی قهوه ای داشتم دارم از استرس میمیرم تا غروب برم دکتر

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

من خیلی وقتا امسال کلاس اوله منم خونریزی نداشتم درد داشتم اگه خفیف باشه طبیعی درد خارج رحمی میگن خیل ...

خدا خفظش کنه براتون😘

ینی همون ده روزم باردار باشی دردو علائمش مشخص میشه؟