2777
2789
عنوان

قطع اس امپرازول در شش ماهگی

191 بازدید | 7 پست

دختر من از بدوتولد رفلاکس داشت اس امپرازول (اسومراز یا برندهای دیگه) مصرف میکرد دیدم رفلاکسش خوب شده دیگه بهش ندادم الان حس میکنم یمقدار برگشته ولی نه بشدت قبل دوباره بهش بدم؟ سوال دیگه اینکه صبح واینمیشه با معده خالی بهش بدم بعد نیم ساعت بعد شیر بهش بدم چون خیلی گشنشه نمیدونم چطور بهش بدم

نباید یهو قطع کنی باید با مشورت پزشک کم‌کنی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

دوباره ببرش دکتر سر اون وقتی که میگه بهش بده خودسرانه کاری نکن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروی رفلاکس نباید یهو قطع بشه

کم کم باید مقدارش کمتر بشه تا قطع بشه

اینکه باید بدی یا نه رو دکتر باید بگه

من صبح که تو خواب شیر میخورد میدادم

بعدش دارو میدادم بهش

بچه که نمیشه گشنه نگه داشت

بچه رفلاکسیا موقع دندون درآوردن رفلاکسشون تشدید میشه بعدش باز بهتر میشه دندون در نمیاره؟

بعد خودت قطع کردی یا با نظر دکتر؟

من با این ساشه ها همین مشکلو داشتم اصلا ناشتا برای بچه معنی نداره

البته برای پسر من اصلا جواب نداد شربت فاموتیدین دادم