2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده به مامانم

2142 بازدید | 98 پست

داشتم میگفتم دختر برادرت بازم برای بار هزارم گفت شام عروسیتون به من نرسید(بماند که دروغ میگه که آبرومونو ببره چون ما غذامون چند مدل بود و سلف سرویس بود و نصف مهمونامونم کنسل شده بود نیومدن غذا خیلیم زیاد بود از حسادتش میگه) شوهرم به من گفت چرا ول نمیکنی هرچی بهش گفتم بابا اونان که هی هربار به من تیکه میندازن بازم منو دعوا کرد که چرا میای به من میگی 

فرداش زن داداشش زنگ زده برای من اسنپ بگیرید به شوهرم گفتم میگیرم اما اونا خودشون اسنپ دارن و ۲ میلیون شارژش میکنن اونم گفت حق نداری بگیری و زنگ زد به مامانم که دخترت برای زن داداشم اسنپ نگرفته😐

به خاطر دوتا ادم بی ذات پست به خاطر یه موضوع مسخره زنگ زده ب مامانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هربار اون دختره  گفت  با به لبخند و‌ پشت چشم  نازک کردن  و بی توجهی رد شو 

تمام 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

غرغرو نباش 

منم با همین ی مطلب کوتاه فهمیدم از اونهایی ک هی حرف میزنن و میخوان همه چی را به رو بیارن ....سیاست داشته باش، مردها چالش های خودشون را دارن و حوصله خاله زنک بازی های مارو ندارن .اینطور پیش بری بدجور دلشو میزنی ...

اسنپ بگیر و بزن پرداخت نقدی ،خودتم اذیت نکن .یا همون موقع پشت گوشی بگو عزیزم شما که خودت داشتی ولی باشه برات میگیرم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

چرا به شوهرت میگی وقتی حساسه 

همین الان یه جمله سنگین جفت وجور کن وتمرین کن درحالت خنده سر دل دختر جاریت بندازی 

سعی کن خودت از پس حرفهاشون بربیای یا از این گوش بشنو از اون در کن تا بدونن نمیتونن عصبانیت کنن