2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 98 پست

خوب راست میگه شوهرت چرا یه چیزی رو انقدر کش میدی ؟ خوردن یا نخوردن بگن یا نگن ؟ تو نباید زمینه بچینی بشه اعصاب خوردی زندگیت رهاشون کن . همه ادمای دنیا رو که نمیشه راضی نگه داشت . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
زن داداشش خودش چطورشه نمیتونه اسنپ بگیره

میتونه ولی نمیگیره که یکی دیگه حساب کنه همیشه خواهرشوهرم براشون اسنپ میگیره با اینکه احترامشم نگه نمیدارن و باهاش قهرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بچه نداری جدا شو

بعضی مردا آدمو فرسوده میکنن 

ببین من برای موندن و اثبات خوشبختی تظاهری ب مردم و آبرو داری اعصاب برام نمونده تا جایی که 3تا انگشت دست چپم لمسه و از همسرم واقعا دور و متنفرم یا برین مشاوره حتی تلفنی رایگان بزنی نت میاره یا حضوری یا بدرد هم نمیخورن جدا سین ی آدم استرسی به این دنیا اضافه نکنید

علت اینکه به مامانت زنگ زده احتمالا اینه که هر سری هر مشکل رو به جای اینکه خودت حل کنی به شوهرت میگی و از اون توقع داری اون هم گفته من که به خودش بگم فایده نداره بذار به مامانش بگم چون احساس میکنه حق با اونه

میتونه ولی نمیگیره که یکی دیگه حساب کنه همیشه خواهرشوهرم براشون اسنپ میگیره با اینکه احترامشم نگه نم ...

اینقدر به مردم رو نده شوهرت 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

سعی کن طوری رفتار نکنی که شوهرت رو بین خودت و خانواده اش قرار بدی....به خاطر آرامش خودت میگم....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

اگر بچه نداری جدا شوبعضی مردا آدمو فرسوده میکنن ببین من برای موندن و اثبات خوشبختی تظاهری ب مردم و آ ...

بیخیال بابا چیه فوری نسخه طلاق میپیچید مگه کتک خورده یا معتاده خاله زنک بازیای خانوماس دیگه 

خوب راست میگه شوهرت چرا یه چیزی رو انقدر کش میدی ؟ خوردن یا نخوردن بگن یا نگن ؟ تو نباید زمینه بچینی ...

عزیزم من چندساله چیزی نگفتم این بارم که به شوهرم گفت یهو یه کلیپ درمورد شام عروسی دیدیم با هم یادم افتاد توی خوشی و خندمون گفتم دوباره برادرزادت اینو گفت بهم ... من حتی با خنده گفتم ناراحتی نبود بینمون ولی بهش برمیخوره

عزیزم من چندساله چیزی نگفتم این بارم که به شوهرم گفت یهو یه کلیپ درمورد شام عروسی دیدیم با هم یادم ا ...

کلن مردا روی خانوادشون حساسن حتی اگه یه چیزی بگی و جوابت رو ندن تو دلشون نگه میدارن تا یه جا انتقام بگیرن

چرا جواب نمیدی بگو من مسئول شکم مهمونا نیستم به مهمونای خودمون که رسید بعدم بخند جز بگیره

به نظرت چرا جواب ندادم چون همچین اجازه ای رو شوهرم بهم نمیده چون حتی بگم خودشون اسنپ دارن هم زنگ میزنه به مامانم چه برسه جوابشونو بدم 

من اخرین ادم زندگیشم بعد همه اونا😐بهش گفتم برو پیش همونا

چه شوهری داری عجیبه 

همسر من اصلا از زن داداشاش خوشش نمیاد تازه اقوام هستن 

البته من اصلا بد کسی لو همسرم نمیگم چون تحریک ممیشه میگه اونا خوبن