2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زده به مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 2202 بازدید | 98 پست
اگر بچه نداری جدا شوبعضی مردا آدمو فرسوده میکنن ببین من برای موندن و اثبات خوشبختی تظاهری ب مردم و آ ...

اینکه زندگی روی خوشش رو به شما نشون نداده باعث نمیشه که برای همه طلاق تجویز کنین .آرزو میکنم که از این به بد اوضاع زندگیتون بهتر بشه و هر حضور خدا رو در تک تک لحظات حس کنید🤲💚

بیخیال بابا چیه فوری نسخه طلاق میپیچید مگه کتک خورده یا معتاده خاله زنک بازیای خانوماس دیگه

بادقت بخون گفتم اول مشاوره حتی سده تلفنی

خاله زنک بازی مردا بیشتر اسم زنا بد دررفته 

شما هم خودتو ناراحت نکن

فیلم دوزن رو حتما ببین بعضی مردها نه میزنن نه معتادن ولی تو. و به فلاکت میکشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چندساله چیزی نگفتم این بارم که به شوهرم گفت یهو یه کلیپ درمورد شام عروسی دیدیم با هم یادم ا ...

به نظرم همینم اشنباهه . چون قطعا شوهرت از برخورد اونا ناراحته و حتی شرمنده هست در درون خودش ولی خوب کاری هم از دستش برنمیاد . از طرفی هم نمیخواد خانواده خودشو کم کنه . چه با شوخی بگی چه جدی فرقی نداره . هیچ وقت چیزای اینجوری رو یاداوری نکن . اینه که میگه چرا تمومش نمیکنی . چون به قول خودت چند سال گذشته و هنوز حرفش هست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
غرغرو نباش منم با همین ی مطلب کوتاه فهمیدم از اونهایی ک هی حرف میزنن و میخوان همه چی را به رو بیارن ...

عزیزم قضاوت نکن من بین خانواده بدی افتادم که هر بار با یه حرکت منو ناراحت میکنن منم گفتم اسنپ میگیرم اما به آقا برخورد که چرا میگم خودشون میتونن و نزاشت بگیرم این یعنی من حق ندارم حتی کوچیکترین نظری بدم .. و اینم بگم که این خانواده جاریم همه رو اذیت میکنن نه فقط منو ولی هیچکس نمیتونه بهشون چیزی بگه 

اینکه زندگی روی خوشش رو به شما نشون نداده باعث نمیشه که برای همه طلاق تجویز کنین .آرزو میکنم که از ا ...

ممنون از دعای زیباتون

ولی عرض کردم اول برن مشاوره اگر بدرد هم نخوردن جدا شن

پیام‌ها. و کامل بخونید 

جالبه اینجا راست میگن همه دنبال بحثن نه ارائه راه حل 

اسی خوشبخت بشی بای

چرا به شوهرت میگی وقتی حساسه همین الان یه جمله سنگین جفت وجور کن وتمرین کن درحالت خنده سر دل دختر جا ...

من اصلا اهمیتی به حرفاش ندادم حتی به شوهرمم با خنده گفتم حتی یه درصدم ناراحتی پیش نیوردم اما شوهرم بدش میاد ضعف خانوادشو ببینه

به مامانت. بگو به شوهرت بگه««منمیدوتم دخترم جزداماد صدتا شوهر دیگه هم داره که تعین تکلیف میکنن»

بگو بهش بگه اگه میخای ججیگرش خون کنی میام میبرمش دخترم از سر راه که نیاوردم

علت اینکه به مامانت زنگ زده احتمالا اینه که هر سری هر مشکل رو به جای اینکه خودت حل کنی به شوهرت میگی ...

خب من خودم برم جواب بدم که همون زن داداشش و دخترش دعوا راه میندازن بدتره من اگه جواب نمیدن به خاطر ابروی خودم و شوهرمه‌.. و از شوهرمم توقع ندارم بره دعوا فقط گفتم که‌بدونه بهم چیا میگن 

سعی کن طوری رفتار نکنی که شوهرت رو بین خودت و خانواده اش قرار بدی....به خاطر آرامش خودت میگم....

خانواده یعنی مادر پدر خواهر برادر نه زن داداش و برادرزاده 

منو خانوادش خیلی دوس دارن همینه که حرص جاریمو درمیاره 

اصن همین جاریم باعث ناراحتی که خانوادشون میشه همیشه

به نظرت چرا جواب ندادم چون همچین اجازه ای رو شوهرم بهم نمیده چون حتی بگم خودشون اسنپ دارن هم زنگ میز ...

بدرررک مگه شوهرت مسئول زبون تو دهنته ببخشید چه غلطی میخواد بکنه بهش بگو اگه خیلی بلدی جلوی دهن برادرزادتو بگیر خیلیم ناراحتی برو ور دلشون زندگی منن