سلام از مراحل اولیه آی وی اف چجوری و چکارمیکنن بیان تجربتون بگین من تاحالا یکبار آی یو آی شدم نگرفت سال۱۴٠٠بود، ده ساله بچه نداریم میخوام برم آی وی اف از اولش توضیح بدین چکار میکنن تمام مراحل ش رو ممنون میشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میری مرکز ناباروری پرونده تشکیل میدی چکاپ کامل میشید هم خودت هم همسرت تمام ازمایشات و سونو ها عکس رنگی لازم باشه لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی..بعد براون اساس یه سری دارو و امپول میدن برای تقویت تخمک و اسپرم بعد نوبت میدن برای تخمک کشی بعد تخمک اسپرم در محیط ازمایشگاه تقویت میشه بهتریناس رو تبدیل به جنین میکنن و بعد اگه شرایط اوکی باشه جنین بصورت فِرِش انتقال داده میشه اگر صلاح ندونن فریز میشه در زمان مناسب انتقال میدن
این پروسه چندماهی زمان میبره از تشکیل پرونده تا انتقال
یه ماه ال دی میده ماه بعد که پری شدی از روز دوم آمپولارو شروع میکنی تا ۱۴ پریودی مونده به بدنت چندتا آمپول بخواد روزی تقریبا ۴ الی ۶ تا، تا ۱۴ پریودی اگه فولیکولا به حد کافی رشد کرده باشن روز ۱۲ الی ۱۴ تقریبا آمپول آزاد سازی میده ۳۶ ساعت بعد آمپول آزاد سازی میگه بیای برای تخمک کشی با بیهوشی هستش و اسپرم که همزمان. تو آزمایشگاه لقاح میدن ، برای اسپرم خودش باید تلاش کنه... بعد میری خونه ۵ روز بعد دوباره میری برای انتقال جنین انشاءالله
پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.