2777
2789
عنوان

سونو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونو قلب؟؟

اره یه اسم تخصصی داره یادم نیس پیش متخصص باید بری سونوگرافی های معمولی انجام نمیدن فقط قلب بچه رو آنالیز میکنه هزینشم یادمه از همه بیشتر بود 

قشنگیش به همینه خدا بهت نمیگه یهو غافلگیرت میکنه ...
اره یه اسم تخصصی داره یادم نیس پیش متخصص باید بری سونوگرافی های معمولی انجام نمیدن فقط قلب بچه رو آن ...

اکو قلب جنین میگی که کار جنین شناس لره الان ۸ ملیون پرسیدم ولی واجب نیست تا جاییکه میدونم

دکتر من همش میگه اجبار شده اکو قلب از بس پولکی منو هی میفرسته پیش دوستاش پورسانت بگیره واقعا متاسفم ...

نه ببین این فکرو نکن زیاد مربوط نیس به اینکه بخوان پورسانت بگیرن ممکن همکار باشن بخوان همدیگه رو معرفی کنن ولی درنهایت تو انتخاب میکنی کجا بری برای انجامش

نه ببین این فکرو نکن زیاد مربوط نیس به اینکه بخوان پورسانت بگیرن ممکن همکار باشن بخوان همدیگه رو معر ...

نه گلم اون حتی کارت نمیکشه مطب میگه فقط نقد یا دارو رو میگه فقط داروخونه که من میگم 

دکتر من خیلی حساس بود همشو انجام دادم خودمم چون اولین بارداریم بود ذوق داشتم میرفتم ببینم نی نی تو ح ...

اخی من اکو نرفتم یعنی دوستم دکتر ازش پرسیدم گفت واجب نیست سونو هات و غربالگری ها خوبه و اینکه من بچم خدا خواسته بود برامون شوک بود ولی خب خداروشکر مادر شدم و دوسش دارم

اخی من اکو نرفتم یعنی دوستم دکتر ازش پرسیدم گفت واجب نیست سونو هات و غربالگری ها خوبه و اینکه من بچم ...

نگران نباش همون سونای روتین انجام بده اگه حس خوبی به دکترت نداری و هفتت بالا نیست دکترتو عوض کن 

نگران نباش همون سونای روتین انجام بده اگه حس خوبی به دکترت نداری و هفتت بالا نیست دکترتو عوض کن

۱۸ هفتم تو فکر تغییر دکترم الان تو شرایط مالی خوبی نیستم ولی خب میخوام سزارین بشم جای خوب با دکتر خوب خیلی از دوستام اخیرا مادر شدن هیچ غربالگری و سونو نرفتن فقط صدا قلب و تعیین جنسیت رفتن بچه ها هم سالم خیلی دیرم غربالگری خطا داشت واقعا بارداری پر استرس

۱۸ هفتم تو فکر تغییر دکترم الان تو شرایط مالی خوبی نیستم ولی خب میخوام سزارین بشم جای خوب با دکتر خو ...

زودتر پس دکتر پیدا کن چون قبول نمیکنن اصلا باهمین دکترت صحبت کن ببین سزارین قبول میکنه یا نه وگرنه الکی هزینه نکن براش

زودتر پس دکتر پیدا کن چون قبول نمیکنن اصلا باهمین دکترت صحبت کن ببین سزارین قبول میکنه یا نه وگرنه ا ...

این خودش کلا عمل نمیکنه میفرسته پیش استادش که اون خانم خیلی خوبن مطب دارن باید برم پیش همون دکتر