2777
2789

عزیزان من سونو ntرفتم هیچ مشکلی نبود عالی بود بعدش رفتم آزمایش جواب آزمایش هم خوب بود همه چی ،الان تو ۱۸ هفته رفتم سونو انومالی گفتن همه چی عالی فقطnbبچم۴.۳بود دکترم میگه باید۵باشه کمه برو جنین شناس و اینکه همش بهم استرس میده اول نوشته بود اکو قلب جنین برو و اینکه برو آزمایش ژنتیک ،همش هم کارت همکارهای خودشو داد که برو و دارو هم میده میگه برو فلان داروخونه ،از دوستم که ماما پرسیدم گفت نرو دکترت چون پورسانت میگیره هی میگه برو فلان جا ،حالا شماها بچه هاتون سالم بود تو غربالگری و بعد زایمان چطور ،لطفا کمکم کنید استرسم بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکم درد و کمردرد طبیعیه؟؟من شکم درد میگیرمکمردردسینه درد

طبیعی عزیزم درد پریود طبیعی من الان ماه ۵ هستم کشاله پام کمرم واژن درد دارم فقط تو خوراک مراعات کن 

طبیعی عزیزم درد پریود طبیعی من الان ماه ۵ هستم کشاله پام کمرم واژن درد دارم فقط تو خوراک مراعات کن

من کمرم منظورم اینه کمی پایینتر از بند سوتین خیلی درد میکنه

انگار پشتم وسطش😑 نگا چجورم ادرس میدم

شکمم دردش متوسطه اما یکسره نیس اکثراشباس

من کمرم منظورم اینه کمی پایینتر از بند سوتین خیلی درد میکنهانگار پشتم وسطش😑 نگا چجورم ادرس میدمشکمم ...

عادی عزیزم بازم رفتی به دکترت بگو فقط حمام آب داغ نرو اصلا خطرناک اوایل بارداری ،سعی کن استراحت کنی 

عادی عزیزم بازم رفتی به دکترت بگو فقط حمام آب داغ نرو اصلا خطرناک اوایل بارداری ،سعی کن استراحت کنی

اره همش یا درازکشیدم یا نشستم

قدمامم ارام برمیدارم

حمومم صندلی بردم بااب ولرمه ولرم روبه سر حموم کردم

کارم نمیکنم هرزگاهی خونرو مرتب میکنم

ولی چهارپنج تا پله داریم هرروز دوسه بارمیرم میام ارام

اره همش یا درازکشیدم یا نشستمقدمامم ارام برمیدارمحمومم صندلی بردم بااب ولرمه ولرم روبه سر حموم کردمک ...

سه ماه اول خیلی مراعات کن پله هم نرو زیاد گلم رابطه هم هفته ای ی بار بکن بیشتر نکن