2777
2789
عنوان

لطفا بیاید استرس دارم مامان باردارابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 39 پست
مثلا هر چندروز یبار باماشین اروم میرم مهمونی اونم یا میشینم یا دراز میکشمرابطه بکل تعطیل رسمی تازایم ...

عزیزم همسرت گناه داره ببین اگر دکتر ممنوع نمیکنه ماهی یکبار دیگه خوبه و لازم خیلی مراقب باش آهنگ شاد گوش کن بخند اخبار نبین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برات فرستادم عکس ازگوگل گرفتم 

به نظرم پیش یک دکتر دیگه ببر نشون بده که خیالت راحت باشه درمانگاهی جایی وقت بگیر برو 

اگر گفت خوبه ومشکلی نیست دکترتوعوض کن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مثلا هر چندروز یبار باماشین اروم میرم مهمونی اونم یا میشینم یا دراز میکشمرابطه بکل تعطیل رسمی تازایم ...

انشاءالله سه ماه تمام بشه مشکل نداشته باشی می تونی راحت رابطه برقرار کنی 

الانم داشته باشید مدلهای دیگه 

اینقدر جامعه خرابه درست نیست نه ماه قطع کنی رابطه رو

عزیزم برات فرستادم عکس ازگوگل گرفتم به نظرم پیش یک دکتر دیگه ببر نشون بده که خیالت راحت باشه درمانگا ...

گلم دوستم ماما فرستادم نشون دکتر شون داد گفت سالم ی شاگردی داشتم مادرش مرکز مام تو اتاق عمل برا اونم فرستادم برد نشون تخصص ژنتیک و نوزاد داد گفت سالم ولی دکترم دیوونم کرده

عزیزم همسرت گناه داره ببین اگر دکتر ممنوع نمیکنه ماهی یکبار دیگه خوبه و لازم خیلی مراقب باش آهنگ شاد ...

میاد عکسها 

من که استنباطم این بود ازمطلب که مشکلی نداره بچه 

گلم دوستم ماما فرستادم نشون دکتر شون داد گفت سالم ی شاگردی داشتم مادرش مرکز مام تو اتاق عمل برا اونم ...

دکترتوعوض کن 

بعضی دکترها واقعا به دردنمیخورن فقط دنبال پولن 

یک دکتر پیدا کن که برای زایمانتم خیالت راحت باشه 

دکترتوعوض کن بعضی دکترها واقعا به دردنمیخورن فقط دنبال پولن یک دکتر پیدا کن که برای زایمانتم خیالت ر ...

دنبالش هستم ولی واقعا از استرس خل شدم همش گریه میکنم دکتر من خیلی پولکی شده لعنتی

بله گلم من خودم کوچیک بینی ام دوستم گفت بچت ژنتیکی کوچیک عین خودت دماغش

اصلا همونم که زده درسته 

سایزها را که دقیق دقیق نمیده سونو 

احتمال اشتباه هست 

بعدهم زده زیر دوونیم مشکل داره