2777
2789
تو زمانه الان پول مهمتره بنظرم

اینجوری نیس . نمیگم بی پول نه .... ب هر حال تنش سالمه کار میکنه پولم میاره

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره .... ولی پر از انگیزه و امیده پول دارم دو تا ماشین طلا ....خونه به نام و شغل خوب ... الهی شکر ...

چقدر مني 

خونه ماشين طلا پول شغل دارم 

ولي اوني كه عاشقشم ندارم هر روزم جهنمه صدبار له خودكشي فكر كردم قرص خواب اور ميخورم فقط روزم شب شه 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

ببین دو راهیه سختیه 

اما برای من اینطوریه ک اگر  همه ی دنیا رو داشته باشم ولی همسرمو دوس نداشته نمیتونم 1 ثانیه تحمل کنم اون زندگی رو اصلا همین ک به ادم نزدیک میشه حالش بد میشه🥴🤧

ولی خب زندگی با عشق خیلی قشنگه همین ک کل روز با ذوووق منتظری تا برسه و ببینیش ی دنیا می ارزه

من خودم دومی رو انتخاب کردم😁

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
اینجوری نیس . نمیگم بی پول نه .... ب هر حال تنش سالمه کار میکنه پولم میاره

عزیزم خیلی دوس دارم داستان رو ی روز تعریف کنید 

قبلا تو ی تاپیک درموردش ی چیزایی گفتید 

همیشه ب فکر تونم 

ببین دو راهیه سختیه اما برای من اینطوریه ک اگر همه ی دنیا رو داشته باشم ولی همسرمو دوس نداشته نمیتو ...

راست میگی....من باکلی ذوق منتظرشم بیاد....ولی وقتی یاد قسط وقرض و مشکلات میفتم ذوقم کور میشه

بازمن چون پول ندارم انگیزه ندارم....از آینده میترسم

میدونی بغل عاشقانت میارزه به مارکترین لباس عید 

میدونی همینکه ی زنگ میزنی ب عشقت می ارزه به ماشین خارجی ای ک از درد دوری از از عشقت توش جیییییغ میکشی و بی هدف رانندگی میکنی تا فقط ی جای باشه بقیه گریه هاتو نبینن 

میدونی کمد لباست پر شده از مانتو های  میلیونی  ک حتی یه بارم نپوشیدی ، چون نه اون هست ببینه تنت ، نه تو جون رفتن مهمونی داری 

میدونی  چشمت روی تمام زن و شوهرایی ک دستشون ب دست همه و راه میرن ، ببندی یعنی چی؟

میدونی  علم پیشرفت کرده و  ارتباطها راحت شده ولی هر چه پیشرفت کنه ، بخوای بمیری هم حق نداری صداش بشنوی ، چون عشقه ممنوعته و ازدواج کرده 

میدونم ، نمیدونی .... دعا میکنم هیچ وقتم درک نکنی این دردها رو 

انشالله خدا ب زندگیتون روزی بده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

راست میگی....من باکلی ذوق منتظرشم بیاد....ولی وقتی یاد قسط وقرض و مشکلات میفتم ذوقم کور میشه

الان زندگی برای همه سخت شده شاید 20 درصد مردم تو رفاه کامل باشن😕

به امید روزای بهتر......

عزیزم خیلی دوس دارم داستان رو ی روز تعریف کنید قبلا تو ی تاپیک درموردش ی چیزایی گفتید همیشه ب فکر تو ...

قربونت برم برا ما هر ماه یه فصله ک بخوام تعریف کنم  جونی نمیمونه .... 

پناهم فقط ب خداست .... نمیدونم بگم چی آورد سر هر دوتامون ..... جفتمون سوختیم ....

میدونی بغل عاشقانت میارزه به مارکترین لباس عید میدونی همینکه ی زنگ میزنی ب عشقت می ارزه به ماشین خا ...

امیدوارم خدا به دلت آرامش بده ....بلکه هم این عشق ممنوعه روبتونی فراموش کنی ...البته فراموش که نمیشه بشه باهاش کنار بیای....ولی خوب رسم زمونه همینه هرکی هرچی میخاد مطابق میلش نمیشه بازم یه جای کارش میلنگه

چقدر مني خونه ماشين طلا پول شغل دارم ولي اوني كه عاشقشم ندارم هر روزم جهنمه صدبار له خودكشي فكر كردم ...

اووووف با  حرفات بلند بلند گریه کردم 

دلم نمیخواد کسی مث من وجود داشته باشه 

میبینم حرف دل منو میزنن   دردشون قلبمو میگیره

قربونت برم برا ما هر ماه یه فصله ک بخوام تعریف کنم جونی نمیمونه .... پناهم فقط ب خداست .... نمیدون ...

امیدوارم زودتر به ارامش برسی تو هم بتونی زندگی جدیدی شروع کنی 

هرچند میدونم درد نرسیدن خیلی سخته و فراموش شدنی نیس🥺

امیدوارم زودتر به ارامش برسی تو هم بتونی زندگی جدیدی شروع کنی هرچند میدونم درد نرسیدن خیلی سخته و فر ...

دوست داری منو ببینی؟ من دقیقا شبیه پروفایلمم