2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی بی عار و پرو

716 بازدید | 28 پست

لطفا عاجزانه ازتون میخوام نصیحت نکنید و یکم خودتون رو جای حقیر بذارید بعد نظرتونو بگید...

حدود ۱۰سال با مادرشوهر توی یک ساختمون زندگی میکنم و تمام این سالها همه جوره دخالت دیدم و اصلااا ب روی خودم نیاوردم به قدری سرک می‌کشید ک میخواد تاریخ پریودامو دربیاره نذاشتم هر چن وقت یه بار ی کاری میکرد اعصابمو خورد کنه توضیح بدم خیلی طولانیه من تمام مدت صبر کردم فقط برا اینک دل نشکونم بی احترامی نشه صدام بالا نره ...و بیشتر از همه واقعا شرایطشو نداشتم ک جلوش وایستم حسابی تازوند حرف حرف اون بود مناسبتا ما رو میبرد هرجا دوست داشت بعدم هی گشت و گذار میکرد وهر چقد من ناراضی بودم اهمیت نمی‌داد اجازه نداشتیم دو نفره بریم مسافرت زنگ میزد زهرمار میکرد یا خلاصه توی مخ بود ...تا اینک حالا بعد ۱۰سال تقریبا شرایط جوری شده ک بشه جلوش وایستم ...چندین و چند بار زنگ زدم بهش کلااا رنگیش کردم خودشو شوهرشو ک بکشین کنار بذارید زندگی کنیم وقت و بی وقت شوهرمو صدا میکنن ببرتشون جایی برا کاری خب مام زندگی خودمونو داریم آخه چون وقتی صدا کنه ی جوری میبرتش ک دودشو ببینی مثلا میبره ۹ساعت یا برا ی کار دم دستی حداقل ۲ساعت میره و سرگرم نه نه شه....زنگ های من رو هیچ وقت برا شوهرم تعریف نمیکنه ...امروز علی رقم اون همه دادو فریادهای من پشت تلفن بازم ورداشت بردتش ۸ساعت ختم !

نمیدونم خداشاهده موندم توی کار این زن چرا دست نمی‌کشه از سر زندگی ما ...خیلی درمونده ام ...شرایط جابجایی هم داریم ولی اوضاعمون یکم قاطی پاتیه شوهرم نمیکنه مخصوصا ک میبینه با نه نه ش چپم بدار میکنه...

تورو خدا راهنمایی دعایی دارید بگید ....

مشکل اصلی مادرشوهر نیست 

شوهر ببو گلابی و سیب زمینی اته اگر اون پشتت بود مادرش خر کیه می‌نشست سر جاش تو باید شوهرت رام کنی والا اون پیرزن تا آخر عمرش همینطور میمونه عوض نمیشه

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
مشکل اصلی مادرشوهر نیست شوهر ببو گلابی و سیب زمینی اته اگر اون پشتت بود مادرش خر کیه می‌نشست سر جاش ...

والا همه حرف شما رو میزدن گفتن تقصیر اونه ولی وقتی زنگ زدم بهش و کلی دادو قال کردم تا ی مدت دیگ اصلا پیداش نشد اصلا دیگ کاری ب کارمون نداشت این یعنی کرم از این زنیکه اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همه حرف شما رو میزدن گفتن تقصیر اونه ولی وقتی زنگ زدم بهش و کلی دادو قال کردم تا ی مدت دیگ اصلا ...

خب دیگ دیدی ک فقط ی مدت کوتاه جواب داد چون می‌دونه زنگ بزنه شوهرت پرواز می‌کنه سمتش

خب دیگ دیدی ک فقط ی مدت کوتاه جواب داد چون می‌دونه زنگ بزنه شوهرت پرواز می‌کنه سمتش

و زنگ نزنه این اصلا سمتش نمیره این عجوزه اصلا حیف اسم مادر روش باشه ....اصلا این بچه رو آدم حساب نکرده هیچ وقت فقط وقتی کارش داره تحویلش میگره اینم تشنه یکم محبت از مادرشه ...چن روز بود باهاش کنتاک بود همش خونه پاچه می‌گرفت امروز بعد چند روز انگار جون گرفته بود انقد حالش سرجاش بود هر چی فحش نثار مادرش میکردم خنثی بود از عجایب روزگار شده بود

و زنگ نزنه این اصلا سمتش نمیره این عجوزه اصلا حیف اسم مادر روش باشه ....اصلا این بچه رو آدم حساب نکر ...

همین بزن تو سرش 

بگو فقط برا نوکری و پادویی ب دردش میخوری والا 

کارش گیر نباشه بمیری یابمونی براش مهم نیستی 

میگی نه امتحان کن مثلا ازش چیزی بخواه ببین اصلا آدم حسابت میکنه؟؟؟ 

مطمئن ننه اش پسش میزنه 

قبلش باهاش اتمام حجت کن بگو اگه حرف من شد دیگ حق نداری حتی ی ارزن براش کار کنی والا منم میشم یه چیزی صد برابر بدتر از مادرت

همین بزن تو سرش بگو فقط برا نوکری و پادویی ب دردش میخوری والا کارش گیر نباشه بمیری یابمونی براش مهم ...

اصلا این زن غیرقابل پیش بینیه اصلا اتو دست کسی نمیده ک بخواد اونو دست بگیره ب سرش بزنن فقط توی خفا کاراشو میکنه اصلا علنی کاری نمیکنه حرفایی ک مثلا پیش من میزنه اصلا پیش پسرش نمیزنه ب من نیش میزنه با اون اصلا حرف نمیزنه یا بزنه مواظبه ... گاهی میوه میاره گاهی نون گاهی کوفت و زهرمار ک ویترینو خوب نشون بده بعدا سر من تلافی میکنه مثلا دو روز بعد پسرشو میبره خرید سبزی و میوه ش اشغالای مغازه رو میده دستش برا من بیاره

خب هر وقت پیشش نشستی گوشیت بزار رو ضبط صدا 

بعد برا شوهرت پخش کن والا

بعدم شوهرت کوره نمی‌بینه اشغال دستش داده میاد خونه؟؟؟؟

ببین درسته مادرشوهرت عوضیه هاااا😂ولی شوهرت خیلییییییی.........

خب هر وقت پیشش نشستی گوشیت بزار رو ضبط صدا بعد برا شوهرت پخش کن والا بعدم شوهرت کوره نمی‌بینه اشغال ...

خودم میدونم خیلییییی.....هست ولی بالاخره این پسر همین مادر هست دیگ‌...نمیدونی توی چ شرایطی داغون وخرابی اومد خواستگاری من و منه از همه جا رونده مجبور شدم قبول کنمش خدا شاهده سر سفره عقد ب خدا گفتم خدا من به  این ازدواج خوش بین نیستم دلم نیس ولی تو میدونی چقد مجبورم کمکم کن کم نیارم....الان دیگ خیلی دیر شده برا برگشت اصلا جایی برای برگشت ندارم گرچه اگ داشتم یه لحظه صبر نمیکردم بچه ها رد ورمیداشتم میرفتم و حداقل این زنه رو نبینم پسرش پیش کش

شاید فک کنی چرت میگم ولی خدارو شاهد میگیرم حرفام عین حقیقته ...من آزارم ب مورچه هم نمیرسه امروز ب من میگ تو همش فتنه ای دلت میخواد منو با مادرم بد کنی فتنه میندازی‌...

واقعا خیلی زیاد فک میکنم کاش بمیرم ولی بچه هام خیلی مظلومن

خودم میدونم خیلییییی.....هست ولی بالاخره این پسر همین مادر هست دیگ‌...نمیدونی توی چ شرایطی داغون وخر ...

بیخیال این پسر و ننه اش بشو تا خداااا روزی روزگاری نظر کنه شاید دست عزرائیل بشینه رو شونه ننه اش

فقط نزار برا تو و بچه ها کم بزاره

اگه ابرو براشون مهمه دیدی همه جا رسواشون کن بگو خودم جهنم بچه هام انگار یتیمن بابا ندارن بهشون نمی‌رسه و فلان

بیخیال این پسر و ننه اش بشو تا خداااا روزی روزگاری نظر کنه شاید دست عزرائیل بشینه رو شونه ننه اش فقط ...

مرسی برا همدردیت فقط تو اومدی و برام نظر دادی ممنون

نه اتفاقا بابای خیلی خوبیه برا بچه ها ولی من بعنوان همسرش توی رده های خیلی پایین هستم و ی جورایی موندم و خدمت کنم ب بچه هاش و پولمو میده....دردم فقط اینه ی عمره ک توی دل هیشکی نرفتم ...با بچه هام خوشم ولی این زنه نمیذاره خنده روی لبم بمونه تلخ میکنه زندگیمو....

همین بزن تو سرش بگو فقط برا نوکری و پادویی ب دردش میخوری والا کارش گیر نباشه بمیری یابمونی براش مهم ...

تورو خدا این راه حل های کوچه بازاری و آبدوخیاری جیه به مردم میدین. اگه کاری بلد نیستین لطفا نظر ندین. شاید راهنمایی های اشتباه شما یه زندگی رو خراب کنه. مدیون میشین‌‌‌...

آمین‌شود‌،هرآنچه‌میپنداری…
مرسی برا همدردیت فقط تو اومدی و برام نظر دادی ممنوننه اتفاقا بابای خیلی خوبیه برا بچه ها ولی من بعنو ...

رو خودت کار کن عزیز دلم....دنیا پر از ناملایمات ه... سعی کن قوی باشی...مشاوره برو...کلاس های خودشناسی..ورزش..یوگا..کتاب بخون... انرژی زنانه ت ببر بالا... هم‌شوهرت هم بچه هات هم مادرشوهرت مرید و سر به راهت میشن...

آمین‌شود‌،هرآنچه‌میپنداری…