2777
2789
عنوان

دنبال اجاره پارکینگم برای کار

111 بازدید | 11 پست

خانوما و آقایون سلام.وقت بخیر.بچه ها میخوام یه پارکینگ اجاره کنم برای کار.پول پیشش مهم نیست.فقط اجاره نمیخوام زیاد بدم.دیوار و شیپور زیاد آگهی نداره در رابطه بااین موضوع.بنظرتون چجوری میتونم یه جای شلوغ پیدا کنم یه پارکینگ متوسط برای اجاره.چون خیلی آگهیش کمه توو دیوار.

لطفا اگه میدونید کجاها میتونم مورد پیدا کنم بهم بگید ممنون

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو منطقه مورد نظرت ب املاکیا بسپر

سپردم.اما توو دیوار یا جایی مخصوص این آگهی ها پیدا نکردم !

زندگیم سرشار از عشق و نوره.سرشار از خوشبختی وسلامتی.سرشار از شادی و ثروت.سرشار از آرامش.💚💚💚
میتونی خودت آگهی بدی تو شهر مورد نظرت تو همون دیوار یا شیپور به بنگاهیها هم سر بزنی

شیپورم فکر خوبیه ممنونم

واسه چکاری میخایی؟

واسه کار میخوام .مبخوام پارکینگ داشته باشم.بعنوان شغل.پارکینگ ماشین.اما نمیدونم زمینشو از کجا اجاره کنم

فقط حواست باشه تا محلو ندیدی و مطمین نشدی خوبه بنگاه قرارداد نبستی پولی واریز نکن

ممنون مهربون.والا اصلا نیست .نمیدونم جای خاصی آگهی میشه یا ن.هیچ جا ب چشمم نخورده‌بنگاهها هم کم سراغ دارن